Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám nem hagy...

Mit tegyek, ha anyám nem hagy békén a bolti eladósággal, és nem érti meg, hogy nem szeretném, és emiatt megbántottam őt, mert folyamatosan mondja?

Figyelt kérdés

Anyám bolti eladóként dolgozik, és minden nyáron elmondta, hogy ha majd betöltöm a 16-ot, akkor mehetek oda dolgozni nyáron. Ezen az éven töltöttem be a 16-ot, és már egész nyáron nem hagyott ezzel békén, hogy menjek és menjek. De mindig mondtam, hogy nem. Ma pedig elkezdte mondani, hogy ezen a nyáron nem mentemy de majd jövő nyáron menjünk és hogy az milyen jó lesz. Én meg el is mondtam neki, hogy miért, erre ő megsértődött. Azt mondtam, hogy nem akarok 6 órán át a pénztárban rohadni, meg kódokat tanulni, mert rohadt ciki.

Most megsértődött, pedig ezerszer elmondtam, már, hogy nem akarok odamenni. Nem szeretném a nyaramat végigdolgozni, a nyár azért van, hogy pihenjek. Nem érti meg, hogy én nem akarok bolti eladóskodni.

2020. aug. 9. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
55%

#26!

16 évesen nem olyan kicsi már, hogy ne tudja felfogni a szavainak a súlyát. Ha érzi magát olyan nagylánynak, hogy így beszéljen, akkor nem kell védelmezni azt hiszem. Ha neked abban merül ki az élet izgalma, hogy itt kommentelsz, az a te bajod, de ne húzd rá másra :)

2020. aug. 9. 22:52
 32/83 anonim ***** válasza:
47%
#26. Nem mindenkinek milliosok a szülei de sok fiatalnak vannak vágyai...mi időnkben a kettő közti különbséget diák munka hidalta át.
2020. aug. 9. 22:53
 33/83 anonim ***** válasza:
57%
Nem pont hogy nektek kerül ki ebben. Más kérdésre miért nem jön ezer válasz? csak ott hol mást kell bsztatni. meg játszani a megmondóembert.
2020. aug. 9. 22:56
 34/83 anonim ***** válasza:
53%
Előre mondom nem teljesen okés dolog de. Nagybáttyám családi gazdálkodó,nagyszüleim nyugdíjas földművesek,unokatesóm is, én is gyerekkorunktól abba nőttünk fel hogy a gyereknek illik otthon segíteni. Magunkat húztuk a csőbe de 12 évesen űltünk az MTZ be a kis ülésen figyeltünk aztán mi vezettünk nagyapa űlt melettünk tudta mit szabad ránk bízni csinálgattuk a földeket. 14évesen még nagybáttyámék nyaraltak unoka tesómmal lekaszáltunk 5 Ha lucernat -meglepetésként...na hát nem úgy sűlt el. 16 évesen már mehettem dolgozni. De fiatalon megvolt mindenem, adrenalin agresszor ruhák, ott ettem ahol akartam discoba jártam,motoroztam csajaim voltak...jött a pénz a mezőgazdaságból.
2020. aug. 9. 23:05
 35/83 anonim ***** válasza:
66%
Ha neked elfogadható, hogy valaki lenézze a szülője munkáját és ilyen bicskanyitogató stílusa van, ami már a kérdésben is megnyilvánult, akkor oké, a te dolgod, de nem kell játszani az igazságosztó szerepét azért, mert mi nem értünk ezzel egyet, és tartunk annyira értelmesnek egy 16 évest, hogy ne babusgassuk. Az, hogy te ennyire magadra vetted, szintén a te egyéni szoc.problémád szerintem.
2020. aug. 9. 23:06
 36/83 anonim ***** válasza:
58%
az igazságosztó szerepét ti játsszátok. itt már mindenki b*szik a kérdésre válaszolni csak megy az okoskodás meg a másik feletti itélkezés. A kérdezőnek joga van hozzá ha nem akar bolti eladó lenni, ellenben nektek illene a kérdésre válaszolni.
2020. aug. 9. 23:10
 37/83 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező! Támogatlak tedd ami jól esik,de akkor 10 hónapig csendben viseld el,hogy ha anyu azt mondja nincs akkor nincs.

Fura de kit hogy neveltek,anyukája szeretné ha menne dolgozni,de mégsem erre nevelte. Vagy tinis lázadás!

2020. aug. 9. 23:11
 38/83 anonim ***** válasza:
58%

#37 Ha egy 16 éves ilyent ír, bárki tudja egészségesen kamaszodik.

Az lenne a szörnyű, ha nem lázadna egy kamasz.

2020. aug. 9. 23:17
 39/83 anonim ***** válasza:
68%
Ne gyere a fosulival ha most a kozepsulit ennyire ki kell pihenned akkor mi lesz akkor?
2020. aug. 9. 23:18
 40/83 anonim ***** válasza:
47%

Pedig hiába dumáltok, egy 16 éves embernek nem kell dolgozni. Igaza van, a nyár azért van, hogy pihenjen.

A szülő pedig nem azt jelenti, hogy nem dögleszti éhen vagy fagyasztja meg télen a gyerekét.

Akinek tetszik ez a meló, az menjen és csinálja, de ne legyen már kötelező.

Engem sem kényszerített ilyesmire senki, mégis normális felnőtt ember lett belőlem.

Csak itt sokan úgy definiálják a szülőt, mint akinek csak egy szar létminimumot kell nyújtani, ami éppen nem éhhalál és a gyerekeknek térden kéne csúszni, amiért ez megadatott.

A szülő vállal gyereket,nem fordítva és kutya kötelessége a tőle telhető legjobb minőségben biztosítani a megélhetését! Egy szint alatt meg nem kéne gyereket vállalni.

2020. aug. 9. 23:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!