Miért van az hogy az esetek többségében az ex és az új feleség utálják egymást és folyamatosan megy a harc?
Engem az zavarna egyedül, ha a az új nő is anyát akarna játszani. Az én gyerekemnek, akit én "csináltam",én szenvedtem meg azt a 9 hónapot, én hordtam ki, én vajúdtam, én szültem, az én vérem, ne legyen két anyja. Ha az új nője anyucit akar játszani, szüljön egyet. Ennyi, semmi más. Ha elváltunk elvileg a férjemmel, annak tuti oka van, tehát onnantól nem féltékenykedek, nem érdekel az életük.
Belegondolva, ha én lennék az új nő, max barátnő szintet akarnék a párom gyerekével, tudva hogy amúgy van neki egy gondoskodó anyukája. Ha elváltak a régi nőjével, tuti volt köztük gebasz, és mivel engem választott, nem féltékenykedek, vagy gyanakszom mert nincs mire (ugye normális helyeken).
Minden más cirkusz felesleges, saját maguknak generált feszkó,vagy a két ex még nincs túl a másikon.
a két ex még nincs túl a másikon
hát ez az...
Ezen Énis gyakran agyalok....parom exe mindennek le hord ellenkezik,utánozza a dolgaimat ugyanolyan fazonu haj ugyanolyan táskát vesz stb...
A gyereknek ne legyek az anyja nem hallgathat rám ne szeressen....de amikor vigyázni kellene ra mert dolga van akkor persze jo lennék. Nah nem ,így nem😀
Azt se felejtem el mekkora hisztit levágott mikor parom 4 műszakos munkára kényszerült és úgy ugrottak a mindne második szabad hetvegei.Ilyenkor akarta rám tukmálni a gyereket ....amivel nem is lett volna gond mivle én hétvégén nem dolgozom de előtte üvöltött h semmi közöm a gyerekhez nem vagyok senkije.
Azóta mindenhol keresztbe próbál tenni én soha nem mondtam ra rosszat vagy ordítottam vele ahogy ő tette.
*Mikor az új nőnek nem tetszik az ex meg a gyerek még azt mondom érthetőbb,
Aha, értjük:DD
Nagyon egy felé billen a mérleg nyelve nálad:D
4+ Látod aki okos, az ilyennek még véletlenül sem teszi ki az életét, hanem szépen, békességben eléldegél és felneveli a gyermekét, míg a hozzád hasonlóknak az élete a földi pokol.
Kinek-kinek mértékkel adatik a gyümölcsből:D
Kérdező, nem árt ha elgondolkodsz az életeden. Tudod amondó vagyok, hogy a nevető harmadik szerepét jobban szeretem.Mint azt amiről te írsz.Mert míg az előzőben a saját gyermekedet nyomorítod meg a "szórakozásotokkal" addig a másik egy ép és egészséges teljes gyermeket, (aki számára érték a család) felnevel.
További jó acsarkodást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!