Miért van az hogy az esetek többségében az ex és az új feleség utálják egymást és folyamatosan megy a harc?
Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy egy két kivételtől eltekintve vagy az ex fúrja az új nőt vagy az új az exet és ennek többnyire a gyerekek isszák meg a levét. Mikor az új nőnek nem tetszik az ex meg a gyerek még azt mondom érthetőbb, de pl az exnőnek nem értem miért jó az hogy folyamatosan ellehetetleníteni az új nő életét többnyire a gyereken keresztül. Lásd ha tudja hogy a nőt zavarja a gyerek, direkt odaküldi minél többször, péntek este hívja fel az apát hogy szombaton elviheti a gyereket, hogy ha lenne valami programjuk tuti keresztbe húzza, vagy ha látja hogy a gyerek meg az új nő szeretik egymást akkor meg az a baja. Sajnos ezzel azt látom annyit szoktak elérni hogy az apa ott marad középen és előbb utóbb választania kell és vagy a gyereket veszíti el (a gyerek meg az apját) vagy az új párját2020. júl. 19. 10:29
11/33 anonim válasza:
Azt még elfelejtettem írni, hogy ne csak az új nő szemszögéből írjak, hogy sokszor az ex nő is féltékeny lesz, mert a volf férj újra megtalálja a boldogságot, viszont az ex asszony nem akarja hogy valaki átvegye a helyét, ezzel őt elszakítv az egyetlen dologtól, ami össze köti őt a volt férjjel. Valaminr biztos néha elgondoltkodik az ex nő, hogy vele esetleg miért nem bánt így vagy úgy a volt férj mikor ők együtt voltak, stb stb. Ilyen esetekben is vannak még érzelmek
13/33 anonim válasza:
Ha mindkettőnek van új kapcsolata akkor mégis miért konkurencia ?
Nálunk egy dolog oldotta meg
A Távolság
Mióta el költöztünk 360kmre azóta minden rendben 😀
14/33 anonim válasza:
13!
Mert az ex volt előbb, mert az új az új, mert kb bármiért.
15/33 anonim válasza:
13 pedig borzalmas gyakori, hogy féltékenyek és konkurenciának érzi a fent említettek miatt, hogy nem múlt el nyomtalanul benne a kapcsolat. Elég irracionális (mint a féltékenység általában) - mert más a párja mindkettőnek, de mégis gyakran tapasztalható ez.
16/33 anonim válasza:
Nem értem mi a rossz abban amit írtam, gondoljatok bele. (1.komment) Megszülsz egy gyereket aki a tiéd, valaki pedig osztozni akar a szerepeden, vagy egyenesen elakarja tőled venni az anyaság szerepét. Konkrétan az anyaság bármilyen szenvedése nélkül átakarja venni a helyedet. Egy anya legnagyobb kincse a gyereke, miután megszülte a legfontosabb neki a világon. Jó hogy nem szeretné hogy másra is úgy tekintsen az a gyerek mint rá, arra aki az életét adta neki, és bármit megtenne érte. Mondjuk nyilván ezt nem érezheti át mindenki.
17/33 anonim válasza:
16
*Jó hogy nem szeretné hogy másra is úgy tekintsen az a gyerek mint rá, arra aki az életét adta neki, és bármit megtenne érte
Akkor viselkedjen úgy, hogy a saját gyereke ne idegen emberben találja meg az anya mintát, és ne kezdjen el egy idegen emberhez kötődni, mert ő egy szar-anya, aki képtelen normálisan nevelni az egy szem gyerekét,össze vissza rángatja, bazári majmot csinál a gyerekből, szemben a gyermektelennel, akinek soha nem volt gyermeke addig, mégis tudja úgy szeretni más vadidegen gyermekét mint ha a sajátja lenne...
18/33 anonim válasza:
17+ És most robbanjon, aminek robbannia kell.
19/33 lizzi77 válasza:
Egen, hát itt a legtöbb válaszban csak azt láttam, hogy: én,én,én.Akinek alacsony az önbizalma, önismerete és alacsony az érzelmi EQ-ja, az művel ilyeneket.Csak éppen megkeseríti vele a saját, a másik család, de legfőképpen a saját gyerekei életét, akik így 2 tűz közé kerülnek,és cincálva vannak fizikailag és érzelmileg A-ból B-be,amíg meg nem unják, és vagy kilépnek a diszfunkcionális családból, vagy teljesen magukba zárkóznak, és elfelejtik a család fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!