Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy az esetek...

Miért van az hogy az esetek többségében az ex és az új feleség utálják egymást és folyamatosan megy a harc?

Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy egy két kivételtől eltekintve vagy az ex fúrja az új nőt vagy az új az exet és ennek többnyire a gyerekek isszák meg a levét. Mikor az új nőnek nem tetszik az ex meg a gyerek még azt mondom érthetőbb, de pl az exnőnek nem értem miért jó az hogy folyamatosan ellehetetleníteni az új nő életét többnyire a gyereken keresztül. Lásd ha tudja hogy a nőt zavarja a gyerek, direkt odaküldi minél többször, péntek este hívja fel az apát hogy szombaton elviheti a gyereket, hogy ha lenne valami programjuk tuti keresztbe húzza, vagy ha látja hogy a gyerek meg az új nő szeretik egymást akkor meg az a baja. Sajnos ezzel azt látom annyit szoktak elérni hogy az apa ott marad középen és előbb utóbb választania kell és vagy a gyereket veszíti el (a gyerek meg az apját) vagy az új párját
2020. júl. 19. 10:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
*mégis tudta
2020. júl. 19. 11:44
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Rendben én megértem aki így gondolja de akkor mi ez ami nálunk is volt ? Közöm hozza semmi de azért vigyázzák ra amikor épp nekik l kell fizessem a dolgait ugyanúgy de emellé a gyerek nem szerethet mert ha kicsit is kedvelne az már baj ...
2020. júl. 19. 11:46
 23/33 anonim ***** válasza:
58%

Kedves 17es! Én azokról az nőkről beszélek, akik be akarják mocskolni, szidják a gyereknek az anyját, konkrétan uszítják a gyereket az anya ellen, nem tántorodva vissza mocskos pletykák kitálalásáról, amihez a gyereknek köze sincs, esetleg a fülének sem való. Elakarják kényesztetni a gyereket, olyan dolgokat megengedni neki, amit az anya nem akarna, ezzel éreztetni a gyerekkel azt, hogy én bizony sokkal jobb fej vagyok. Vagy amikor azt szeretné hogy őt is hívja anyának, megjelenik több családi és iskolai rendezvényen, ahol szülőként szeretne funkcionálni, fontoskodni. Valamint olyan belsőséges családi fotókat csinálni a gyerekkel (esetleg férjjel is), ahol az anya szerepben tetszeleg, ezeket büszkén posztolva, ahol még kapják a likeokat és "jobbnál jobb" célzó kommenteket, amivel idegesítjük direkt az anyucit.

Az nem baj ha jóban van a gyerekkel és szereti. Sőt a jobbik eset. Viszont bizonyos határokat ne akarjon átlépni.

2020. júl. 19. 11:59
 24/33 anonim ***** válasza:
*bensőséges
2020. júl. 19. 12:01
 25/33 anonim ***** válasza:
23 van abban igazság amit mondasz, én a másik oldalon voltam anno, és hozzám a gyerek magától jött, és annyi mocskos áskálódás ami a gyerek anyjától jött egész életemben nem ért más személytől, pedig van ellenségem.
2020. júl. 19. 12:04
 26/33 anonim ***** válasza:
És itt jön ki az, hogy normális felnőttek ezt megtudják beszélni és megértik. Mások pedig háborúznak és ki nem mondva, utalgatva utálkoznak.
2020. júl. 19. 12:04
 27/33 anonim ***** válasza:
25-ös, igen sajnos van ilyen fordítva is 😔
2020. júl. 19. 12:05
 28/33 anonim ***** válasza:
Talán úgy van, hogy nem megy az esetek többségében a harc, az ember egyszerűen arra kapja fel a fejét ahol balhé van, az meg érdektelen neki ahol normálisan viselkednek.
2020. júl. 19. 12:50
 29/33 anonim ***** válasza:

Ezt múltkor olvastam. Hozzáteszem kétkedek a családállításban, de mindenesetre elgondolkodtatott.

"ELŐZŐ FONTOS KAPCSOLAT. Szüleink, nagyszüleink, dédszüleink előző fontos kapcsolatai is családunk tagjai. Valószínűleg nem élnénk, ha ők nem léptek volna ki bármilyen oknál fogva és bármilyen módon a kapcsolatból, és adták volna át a helyüket annak, akitől az életünket kaptuk. Ezzel a (ki)lépésükkel járultak hozzá az életünkhöz, és szerezték meg az odatartozás jogát. Nagyon sok párkapcsolati és szülő-gyerek zavar hátterében az elődökkel, illetve „helycsinálókkal” való szolidaritás áll. Minden olyan párkapcsolatban, ahol felmerül, hogy a két ember együtt adja majd tovább az életet, kialakul a kötődés mint lelki kapocs. A kötődés nem feltétlenül jár együtt a jó kapcsolattal és a szerelemmel. Ha egy ilyen kötődés bármilyen oknál fogva és módon megszűnik, az az érzelmi történésektől függetlenül a léleknek fáj. Akár átéli ezt a lelki fájdalmat valaki, akár nem – ezzel a fájdalommal és a kapcsolat elvesztésével fizetett az életemért. Így ő is „hozzánk tartozik”, és jár neki, hogy elismerjük az áldozatát és megadjuk neki a helyét. „Te vagy anyu első vőlegénye, te csináltál helyet apámnak, ezért hozzánk tartozol.” Csupán ennyire van szükség – de ennyire szükség van. Ezt a tiszteletet és elismerést azonban nagyon gyakran nem kapják meg az elődök – inkább kitörölni szeretnék őket. Ilyenkor szolidáris velük az egyik – többnyire velük azonos nemű – gyerek, aki úgy érez, viselkedik azonos nemű szülőjével szemben, mintha az előd érzelmeit élné át. A lány például mérges, féltékeny, verseng az anyjával. Az is lehet, hogy apjával szemben pedig úgy viselkedik, mintha nem is a gyereke, hanem a kis „igazi” társa lenne. Ő maga sem érti talán, hogy miért nem tud ő olyan jóban lenni a szüleivel, mint a testvérei. Vágyna a jó kapcsolatra, de köti a tudattalan szolidaritás. És ez még csak az otthon, az eredeti családban tapasztalható következmény. De a párkapcsolata sem lesz zökkenőmentesebb. Dr. Angster Mária. Debrecenben Június 21-én 13 órától, Budapesten Június 13-án 10-től lesz #családállítás."

2020. júl. 19. 13:45
 30/33 anonim ***** válasza:
60%

29 Te hiszel a hazugságban? mert hogy ez töményen az.

*. A lány például mérges, féltékeny, verseng az anyjával.

Ez generációs átok-kötelék formában. Kapott dolog, nem hozott, jellemzően a dédszülők-nagyszülők női ágán szokott tevékenykedni és mindaddig míg nem törik meg, nem szakítják a családon lévő női ágat érinti. Ez nem megy el magától. Ezt ki kell poarancsolni.

*Az is lehet, hogy apjával szemben pedig úgy viselkedik, mintha nem is a gyereke, hanem a kis „igazi” társa lenne.

Az apában található jelenleg aktív démonok, kötelékek, már kiválasztották a leszármazott testét ahová fognak költözni, az apa elköltözése után. Aztán néznek nagyot az emberek, hogy mennyire hasonlít a viselkedése az elhunytra, és milyen "új" szokásai vannak, mennyire hasonlít a papára.

Szintén törni, szabadítani, tisztitani kell a leszármazottat, és külön védelemmel ellátni, az adott illető halálakor-főleg ha felfedezted ezt a jelenséget.

Az egész családállítás egy ezos baromság.

*Te vagy anyu első vőlegénye, te csináltál helyet apámnak,

Ez még úgy ostobaság, de annak is a javából. Ugyanis ismerned kéne a dolgokat, hogy egy ilyet ne nyelj be.

Minden férfi és női kapcsolat-különösen az első szexuális közvetlen fizikai kapcsolat génmódosulást okoz az adott nőnél. Szintén tisztítani kell az illetőt. Generációkon ütközhet ki ez a lenyomat.

Az egész családállítás egy félrevezetés, és hazugság. Be ne dőljetek ennek.

2020. júl. 19. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!