Miert idegesit, hogy amyukam, folyamatosan tobesszámban beszél?
Figyelt kérdés
Egyutt kell laknunk amyagi korlatok miatt. 4 eve. Cseppet se vagyok fiatal. Barmit mond, mimdenben egy kalap ala vesz: csinalunk, tesszük visszük,nezzük....
elmebeteg vagyok, hogy ez is idegesit?
mivel csak mi ketten vagyunk 24óraban, kilatasom sincs masra, ugrok mindenre.Mit csinaljak? Ha forditva lenne, akmor biztos az lenne a bajom.
2020. jan. 4. 13:52
1/7 A kérdező kommentje:
anyukám, többesszám stb. már írni se tudok.
2020. jan. 4. 13:53
2/7 anonim válasza:
Beszélgessetek, aztán majd megoldjátok.
3/7 anonim válasza:
Jaj, megint te vagy a 60 éves, aki az anyjával lakik és tiszta depi?
4/7 anonim válasza:
Emlékszem, az is bajod volt múltkor, hogy reggel hagy aludni és a csendes, sötét házban ébredsz, nem pedig a csörömpölésre, főzésre, mosásra. Leírtuk párszor, nem anyáddal van a baj. VELED!
5/7 anonim válasza:
Anyukád helyében már elküldtelek volna melegebb éghajlatra és kitettelek volna.
Kibírhatatlan vagy a kérdéseid, válaszaid alapján és ezt szegény tűri, ... nem is tudom miért!
6/7 anonim válasza:
Ha ennyire zavar még kb. az is, hogy levegőt vesz, miért nen költözöl el?
7/7 anonim válasza:
Azért utálod a töbesszámot, mert egyedül akarsz élni.
Anyád lakásában.
Hát, remélem, hogy sokáig fog még élni, téged meg kirúg, hogy élj egyedül.
Máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!