Van vagy lehet ràm lelkileg hatással ha folyamatosan zsörtölödést, kiabálàst hallok?
Kérdező, apám ugyanez volt. Már egy leejtett csavar miatt is a káromkodás, szentségelés ment. Rám negatívan hatott (főleg, hogy amikor főiskolára jártam, ő pedig hirtelen akkor került előrehozott nyugdíjba. Már reggel azon szentségelt, hogy hideg a margarin és nem lehet elkenni, aztán hallgatta a híreket (akkor volt a rendszerváltás 90-es évek elején), már a híreknél kommentálta, volt, hogy földhöz vágott egy csomag felvágottat is (mert tán benzin árat emeltek).
Én (és biztos vagyok benne, hogy ez nagyon közrejátszott), egy áldott halk beszédű, nyugodt férfihoz mentem hozzá rá két évre. Nem málé, nem teszetosza, mert okos, vág az esze, mindent átlát. De bölcsebb annál, hogy káromkodjon, szentségeljen, minden szaron morogjon. Nekem egy megváltás volt, nem akarok nagyon nyálas lenni, de mint egy hűsítő forrás vize, vagy egy üde fuvallat, olyan.
Nem tudom, ha nem mentem volna férjhez, hogy alakult volna, ha mondjuk otthon maradok. Szerintem begolyóztam volna. Állandó negatív érzéssel kezdtem már reggel a napot, és ez minden nap így volt. Ha teheted, önállósodjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!