Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes anyukák miért teszik ki...

Egyes anyukák miért teszik ki ilyennek a gyereküket? Csak szerintem gáz a gyerekre nézve, és az idegenek számára is?

Figyelt kérdés
Múltkor családdal étteremben voltunk, ahol volt rajtunk kívül egy házaspár, két gyerekkel. Ötéves lehetett a nagyobb, vele nem volt semmi probléma, de a másik maximum, ha lehetett féléves, borzasztóan viselte az egészet, az etetőszékbe is még jóformán kicsi volt, teljesen elveszett benne. Ordított szerencsétlen torka szakadtából, zengett az egész étterem, anyuka pedig konkrétan SEMMIT nem csinált! Látványosan kényelmetlen volt a gyereknek az etetőszék, nyűglődött, lehet, hogy melege volt, az éttermi kajából ő nem is tudott enni semmit értelemszerűen, de anyuka legalább fél, de inkább egy teljes órán át szenvedtette a gyereket is és mindenki mást. Bájolgott a férjével nagyban, meg talán egyszer kivitte a gyereket, de utána simán visszajöttek a gyerek pedig nem lett nyugodtabb, szenvedett tovább ordítva. Szerintem ez borzasztó pofátlan dolog, főleg ha azt veszem, hogy ténylegesen nem érdekelte az egész, ott vigyorogtak nagyban, mintha a gyerek ott se lett volna kb. Mindenki fellélegzett, mikor végre, nagy nehezen elmentek. A mi családunkban is született nemrég pici, de soha ilyennek ki nem tennénk. Az etetőszék pedig félévesnél fiatalabbak számára tudtommal nem is ajánlatos.

2020. aug. 6. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 A kérdező kommentje:
Szegény férje... :/ Na ezt se értem, amikor a másik végletben valaki szó szerint istenségként kezeli a gyerekét.
2020. aug. 10. 12:29
 72/75 anonim ***** válasza:
Az eredmény ugyanaz. egy kezelhetetlen gyerek.
2020. aug. 10. 23:15
 73/75 anonim ***** válasza:
Egyébként ezt is gyereke válogatja, meg a szülő hogy hogy ismeri a saját gyerekét... Mi nemrég voltunk nyaralni fél éves babával, 2,5 óra volt az út oda és végig aludta. Olyan hotelban voltunk ahol nem volt csak reggeli így az ebédet vacsorát nekünk kellett megoldani amit egy közeli pizzázóban tudtunk le. Az csináltuk hogy indulás előtt elaltattuk a gyereket így majdnem végig aludta a kajálást. Mindig olyan asztalt választottunk a teraszon ami viszonylag messze volt a többi vendégtől. Ha mégis felkelt a gyerek akkor felvettem és elvolt csöndben a kezemben míg a férjem evett utánna cseréltünk. Ő foglalkoztatta a gyereket amíg én ettem. Nem hisztizett, nem nyűglődött. Igaz nem volt romantikus kaja meg csak egy pizzázó volt nem étterem, de enni kellett. Egyik nap sem hagytuk sírni vagy hangoskodni a gyereket, nem is volt vele baj. Voltak akik még így is csúnyán néztek amit nem értettem mert egy mukkanás nem sok annyit nem csinált a gyerek. Mert tudtuk mit kell vele csináljunk mert ismerjük a gyerekünket. A pincérek minden nap mosolyogva vártak minket ebből gondolom hogy tényleg nem zavartunk senkit. Ellenben volt olyan, hogy egy pár egy 4 5 év körüli gyerekkel beült a tömeg közepére, a gyerek hisztizett, visongott mert nem emgedték neki, hogy szálkás halat egyen, hangosan beszéltek. Minden kis légy, bogár miatt felugrált az asztaltól, de úgy hogy majd ráborította a másik emberre az asztalt és a szülei leszarták kb. Annyit mondtak hogy "légyszíves ülj le". Na ez annyit ért mint halottnak a csók. Nem feltétlen a gyerek életkorával van a baj. Hanem a neveléssel és azzal hogy nem ismerik a sajt gyerekük határait... Ha az én gyerekem nem lenne ilyen nyugodt természet, én se mentem volna el vele sehova. A hotel is baba barát volt, sose hagytuk sírni a babát mondjuk itthon se szoktuk hagyni. Ellenben a kiránduló nyugdíjas klubb még 11kor dajdajozott a szomszédban de az más téma már.
2020. szept. 2. 17:50
 74/75 anonim ***** válasza:
#73 az, hogy rátok csúnyán néztek, pont az olyanok miatt van, mint a 4-5 évesnek a szülei, akiket leírtál... sajnos itt is a normálisak szívnak a hülye miatt.
2020. szept. 2. 19:31
 75/75 anonim ***** válasza:
74 igen, én is így éreztem. Pedig isten lássa lelkem nem zavartunk senkit. De így is próbáltunk minél hamarabb enni és lelépni, mert kínosan ereztük magunkat a megvető tekintetek miatt. Nyilván akinek igazából kínosan kellett volna érezni magát az le se tojta, hogy gáz amit művelnek. Észre sem vették magukat.
2020. szept. 2. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!