Egyes anyukák miért teszik ki ilyennek a gyereküket? Csak szerintem gáz a gyerekre nézve, és az idegenek számára is?
Nekem emiatt lett elegem a balatonbol. Nem lattal mast a strandon csak a gyereket. Nem volt olyan, hogy 1-2 gyerek lett volna. 3-4 gyerek mindenkinel. Nem is olcso strandon voltunk, csopakon ahol 1600ft a belepo hatha kevesebb ember lesz. Erre gyerek gyereket ert. Szerintem volt 1 honapos is kint. A kakis feneket mostak a vizben.
Vegig orditott valahol egy gyerek. Szabalyt nem ismerve koszos homokos labbal rohantak at a masik ember torolkozojen. Utolso elotti napon. Egy ket eves gyerek pelus nelkul.puceran atszaladt a pledunkom es vegig pisilte. Anyuka meg nevetett es jajj bocsanat ennyi volt.
Pled ment a kukaba es soha tobbe nem megyunk oda.
Kicsit szitod itt a hangulatot, de valami miatt nagyon frusztralt lehetsz, olyankor szoktam en is igy puffogni mindenen. Banyuci? Bajolog? Es uvolt a gyerek? Ha jolirtad 1 oraig vootak ott az erkezeseteket kovetoen, azaz nem tudhatod elotte mennyivel erkeztek csk tippeled hogy orak ota ott lehettek elotte is es biztos orditott. Es ha nem? Vagy kikerdezted a pincereket es a korabbi vendegeket? Szoval igen...goneolom akkor az zavart leginkabb, higy uvolto gyerek mellett is hogy tue bajoligni, azazhogy tudja jol erezni magat az a szuka. Hat igen, neha en is szoktam ilyen irigykedos lenni.
Oszinten: inkabb menjenek el etterembe, uvoltson a gyerek, de ha igy nem valnak majd el, mert apu orulhet a bajolgo anyunak, akkor legyen. Ha nagyon zavar egy ilyen szitu akkor oda lehet menni es szolni hogy eleg gaz, hogy hagyja a gyereket orditani es zeng az egesz etterem. Persze lehet visszaszolnak, de legalabb valaki mert szolni. A pofavagasbol sokan nem ertenek. Lehet udvariasan is mint segitsek lenyugtatni a gyereket, mert biztos nagyon zavaro lehet igy etkezni, legalabbis engem rettentoen zavar hogy 56 perce hangosan sir. Vagy lehet szopni a pincernek vagy elkerni a panaszkonyvet es beleirni az esetet. Es akkor majd az etterem tulaja/vezetoje el kell dontse kikbol van tobb b3vetel3 a kisgyerekes bajolgos anyucikbol vagy a gyerektelenekbol es allast foglalhatnak, hohy kiteszik ez gyerekbaratvagy csak illedelmes gyerekkel latogathato vagy gyermekmentes etterem. De ilyen dontest csak az tud hozni akibop ezt kikenyszeritik az odajarok.
Ha te csak itt vered magad, ahelyett hogy az etteremnek verted volna vagy irnal nekik, azzal csak azt ered el hogy l3gkozelebb is egy ilyen banyucie csalad elronthatja a vacsoradat. Mert sajnos ez benne van a pakliban.
Amugy a gyereknek hidd el ez nem gaz, egy szerinted feleves lehetett 1 eves is csak kistermetu, koraszulott vagy valami emesztesi problema miatt rosszul gyarapodo, de valoszinu otthon is ugyanilyen nyuglodest vagott volna le ha olyanja van.
Sajnos mi is jartunk ugy, hogy elmentunk valahova es a gyerek nagyon keresztulhuzta a szamitasaink es valaszthattunk, hogy probaljuk megis kielvezni a helyzetet vagy hazarohanunk es kesergunk. Igaz ott azert nem sirt egy orat, azt nem hagynam.
Mint írtam, tudom, hogy néz ki egy féléves, és egy egyéves gyerek, tudok különbséget tenni (unokahúgom most volt három, nem volt az olyan rég) szóval nem, nem volt egyéves semmi szín alatt, apuka meg nem bájolgott vissza (b)anyukának, inkább már ő is ment volna, csak (b)anyuka még meresztette a valagát. A nagyobb fiú is unta magát, csomószor elmászkált a szülőktől, de csendben volt, így ő nem is zavart senkit.
Ne, ne üvöltsön a gyerek, pláne ne magából kikelve és érzelmileg magára hagyva teljesen (legalább fél méterrel távolabb ültették a szülők asztalától). Nem, nem jöttek kicsivel előttünk, mert már nem ettek akkor sem, mikor mi betértünk, max. 1-2 apró falat, de a táplálkozáson rég túl voltak már.
Jó dolog mindenbe belemagyarázni az irigykedést, de hidd el, nincs semmi olyanja egy gyerekes nőnek számomra, amit én irigyelnék... Én a csendre vágyom, nem pedig ilyen idióta bezzeganyukra. Persze, magadból indulsz ki.
Az apja ugyanúgy csinálhatott volna valamit a gyerekkel. Vagy ez szerinted kizárólag az anya feladata, apunak csak a kellemes percek járnak?
Vagy az apa ugyanúgy szólhatott volna a párjának, hogy “figyelj, ne vigyük a Petikét étterembe, túl kicsi még, nem fogja élvezni”. Nos, mégis ott voltak, ha szólt, ha nem és apuka ugyanúgy letojta a saját síró gyerekét.
Én értem a problémádat, sőt én írtam a 30-as kommentet is, de ez a banyukázásod, amit minden egyes szónál külön kiemelsz, már baromi idegesítő. Teljesen jogosnak tartom azt, aki kifogásolja, hogy miért csak a nőt szapulod ezerrel, az apja meg mintha ott se lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!