Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes anyukák miért teszik ki...

Egyes anyukák miért teszik ki ilyennek a gyereküket? Csak szerintem gáz a gyerekre nézve, és az idegenek számára is?

Figyelt kérdés
Múltkor családdal étteremben voltunk, ahol volt rajtunk kívül egy házaspár, két gyerekkel. Ötéves lehetett a nagyobb, vele nem volt semmi probléma, de a másik maximum, ha lehetett féléves, borzasztóan viselte az egészet, az etetőszékbe is még jóformán kicsi volt, teljesen elveszett benne. Ordított szerencsétlen torka szakadtából, zengett az egész étterem, anyuka pedig konkrétan SEMMIT nem csinált! Látványosan kényelmetlen volt a gyereknek az etetőszék, nyűglődött, lehet, hogy melege volt, az éttermi kajából ő nem is tudott enni semmit értelemszerűen, de anyuka legalább fél, de inkább egy teljes órán át szenvedtette a gyereket is és mindenki mást. Bájolgott a férjével nagyban, meg talán egyszer kivitte a gyereket, de utána simán visszajöttek a gyerek pedig nem lett nyugodtabb, szenvedett tovább ordítva. Szerintem ez borzasztó pofátlan dolog, főleg ha azt veszem, hogy ténylegesen nem érdekelte az egész, ott vigyorogtak nagyban, mintha a gyerek ott se lett volna kb. Mindenki fellélegzett, mikor végre, nagy nehezen elmentek. A mi családunkban is született nemrég pici, de soha ilyennek ki nem tennénk. Az etetőszék pedig félévesnél fiatalabbak számára tudtommal nem is ajánlatos.

2020. aug. 6. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
96%
Fél éves gyerekkel nem megy az ember étteremben itt kezdődik a dolog. A többi szóra sem érdemes, mert minek magyaráznád neki, hogy egy ilyen kicsit az öledbe kell ültetni, főleg egy idegen helyen, nem beszélve a melegről, úgy sem értené meg, mert mint látható ahhoz is hülye, hogy felmérje, hogy a gyerekeit hová vigye. Az ilyennek magyarázhatsz, el se jut az agyáig. Csak max. a rongyrázás..
2020. aug. 6. 14:19
 2/75 anonim ***** válasza:
95%

Mostanában újszülött gyereket is elcipelnek mindenfelé, amivel alapvetően nem is lenne gond, csak olyanok is magukkal viszik, akiknek a gyereke nonstop ordít. Egy közösségi helyen, ahova az ember kikapcsolódni megy, eleve alap lenne, hogy kisbaba ne menjen, mert mindenki pihenését tönkreteszi.

Azért sem értem, mert ez így a szülőnek se kikapcsolódás, nem tud normálisan megenni egy ebédet vagy vacsorát, mert folyton a gyerekre kell figyelni. Szóval sztem vagy ne menjenek, vagy bízzák rá a gyereket vmire arra a pár órára. Én így fogok tenni a saját gyerekeimnél.

2020. aug. 6. 14:23
 3/75 A kérdező kommentje:
Igen, le is voltunk mi is döbbenve! És biztos, hogy nem a megéhezés volt náluk a gond, ugyanis előre bejelentkezős helyre ültek be, olyanba, ahova az emberek órákra ülnek be, nem csak úgy harapni valamit...
2020. aug. 6. 14:24
 4/75 anonim ***** válasza:
97%
Nekünk 4 éves a nagy és 1.5 a kicsi. Most kezdtünk el néha elmenni étterembe, a nagy nagyon élvezi, a kicsivel sincs már gond, de azért vele többször kimegyünk, ha unatkozik. Sokan szarnak másokra. Bàr csodálkozom h a szülők hogy tudtak nyugodtan enni így.
2020. aug. 6. 14:25
 5/75 anonim ***** válasza:
100%
Pincérek is csak úgy nézték ezt az egészet?
2020. aug. 6. 14:27
 6/75 A kérdező kommentje:
Igyekezték ignorálni a dolgot, én meg próbáltam magam nyugtatni, hogy ne osszam ki (b)anyukát a francba. Komolyan, nem tudom, mi volt a dühítőbb: hogy egy régóta tervezett családi programot szúrt el, vagy pedig az a bájolgás, amit a férjével művelt le úgy, hogy közben a kisbaba teljesen kifordulva magából őrjöngött... Igaz lehet, hogy az ilyet csak a rongyrázás érdekli.
2020. aug. 6. 14:30
 7/75 anonim ***** válasza:
13%
Fél évessel miért is nem megyünk étterembe? Mert addig be kell savanyodni a négy fal között és mindig főzni vagy egy kirándulás közbe nem lehet beulni ebédelni pl? Ja, hogy kirándulni se megyünk. Értem! Akkor pukkadjatok meg otthon, biztos kellemes társaság vagytok férjeitek számára! Na, mi megyünk szabadstrandra és étterembe a 7 hónapossal! Pá! :)
2020. aug. 6. 14:31
 8/75 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem kicsit túl tolod.. Ha őrjöng a baba, biztos hogy a szülők nem hagyták volna. Max nyűglődött, hát istenem, van ilyen. Főzzek otthon vagy tartsátok grillpait ha nem bírod. Jó hogy nem kizáratod a kisgyerekeseket.
2020. aug. 6. 14:32
 9/75 A kérdező kommentje:
Nem, semmi nincs túltolva, a hülye is különbséget tud tenni a nyűglődés és aközt, hogy wháááááááááááááá szinte levegő nélkül egy teljes órán át, kivörösödött arccal. Az pedig annak a szegénységi bizonyítványa, aki nem tudja megérteni, hogy, hogy ennyire pici gyereket, aki éppen csak ki nem esik az etetőszékből NEM viszünk étterembe. Vagy akkor az ilyen ősanya akkor se csodálkozzon, ha egyszer kiossza valaki a fenébe. Ettől még nem kell besavanyodni otthon, de rongyrázásért kínozni se a gyereket és senki mást! Szerencsére, terjed is a csendzónás dolog egyre több helyen, és ez nem, nem a gyerekek, hanem bizonyos ősanyák hibája.
2020. aug. 6. 14:38
 10/75 anonim ***** válasza:
96%

*Fél évessel miért is nem megyünk étterembe?

Mert gondolsz a többi emberre is, és nem csak úgy élsz, hogy te/ti vagytok a világon.

2020. aug. 6. 14:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!