Egyes anyukák miért teszik ki ilyennek a gyereküket? Csak szerintem gáz a gyerekre nézve, és az idegenek számára is?
Vagy ez szerinted kizárólag az anya feladata, apunak csak a kellemes percek járnak? --> Totális belemagyarázás, egy szóval se mondtam, hogy a pasasnak járt volna bármi is. Mindketten gázak voltak, viszont a hölgyike volt az, aki tüntetőlegesen úgy viselkedett, mintha a gyerek ott sem lenne, az apán legalább lehetett látni, hogy nem sz.rja telibe az egész éttermet, ő ment is volna hamarabb, de (b)anyuci nem akart még menni.
A bezzeganyukázás pedig ha idegesít, nem tud érdekelni, akkor ne nézd. Negyedannyira se idegesítő maga a szó, mint ezt a magatartást tapasztalni nyilvános helyen. Kár ebből nőjogi kérdést csinálni, és egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor tapasztaltam olyat, hogy egy pasi többnek tartotta magát pusztán azért, mert szaporodott (max. valami nagyon nemzeti alakok, akik elájultak maguktól, hogy gyarapították a magyarságot, de egyértelműen pasik közt ez a mentalitás nem jellemző). Kifejezetten egy bizonyos női rétegre jellemző, hogy szó szerint azt hiszik, nekik mindent szabad, nekik mindent el kell tűrni, pusztán azért, mert szültek. És nem, ők nem állnak meg a szavaknál, ők tényleg elvárják, hogy az egész társadalom képzeljen a fejük felé glóriát. Jah, és más, náluknál sokkal normálisabb nőket és anyákat is ezerrel szeretnek kiosztani, akik nem úgy élnek és gondolkodnak, mint ők.
Itt egyedül te magyarázol bele már mindenbe mindent.
És de, te írod le itt burkoltan, hogy a pasi ugyanúgy nem csinált semmit, hiába csűröd-csavarod meg mocskolódsz.
El akart menni? Miért nem tette? Miért nem beszélt a párjával?
Miért is nem fogta a síró gyereket és vigasztalta? Erre hogy lehet az az “érved”, hogy hát az anyja “jobban” leszarta? Mégis hogy, ha egyszer egyikük sem csinált semmit azért, hogy annak a babának jobb legyen?
Megtehette volna, hogy szépen fogja a gyereket és hazamegy, akár a nő nélkül. Nem, ugyanúgy végigcsinálta a cirkuszt és semmit nem tett, hogy a baba jobban érezze magát.
És ezzel de, pontosan ugyanúgy nincs tekintettel másokra, mint az általad leokádott anyuka. Ugyanúgy hagyta sírni a gyereket, nem törődött vele, hogy ez zavar másokat. Szóval nem tudom, mit vergődsz itt, hogy felsőbbrendűség meg stb, de kizárólag a nőre kivetítve, miközben semelyikük sem foglalkozott a gyerekkel.
Az elején egyetértettem veled, de amit művelsz, az már extra szánalmas. És engem meg ez nem érdekel, hogy te erről mit gondolsz.
Amúgy meg egy asztaltávolságról te meg nem mondod a nőről se, hogy ő is ilyen bezzegszülő vagy sem. --> Mi van? XD Amúgy de, a bezzegszülő egy magatartást, amit nők produkálnak zömmel.
Biztos, hogy van, de egy dolog, hogy valakinek véleménye van, és más dolog az, amikor valaki ténylegesen úgy él, hogy az egész komplett világ alkalmazkodjon hozzá és a gyerekéhez (és ezt most messze nem csak erre az egy esetre mondom). Szerinted teljesen véletlenül jöttek létre a bezzeganya, meg a mamzilla szavak? Nem, nem ám én találtam ki őket, és nem, nem holmi antifeminista pasik... Kérdezz már meg bárkit, inkább nők, vagy inkább férfiak produkálják ezt a fajta attitűdöt, kíváncsi vagyok, lesz-e akárcsak egy válaszoló is, aki ezt inkább férfiaktól tapasztalta meg, és nem nőktől. A továbbiakban kár bármilyen párbeszédet folytatnunk, te keverted bele az egész nemi kérdéskört, majd forgatod vissza, hogy én hoztam szóba egyáltalán, ki milyen nemű a sztoriban.
Te vagy az, aki vergődik és oldalakon keresztül magyarázkodik másoknak, nem én.
A nem érdekelt meg arra írtam, ha nem esett volna le, hogy nem érdekel, hogy neked tetszik-e, amit gondolok a viselkedésedről, ettől még ez lesz a véleményem és le is fogom írni.
Nem mellesleg teljesen irreleváns dolgokat keversz ide. SENKI nem azt tagadja, hogy az ősanyák léteznek, de még azt sem, hogy ez tényleg inkább nőkre jellemző. Ellenben te habzó szájjal köpködöd a nőt és foggal-körömmel véded a férfit, mintha neki nem lett volna UGYANANNYI joga és lehetősége lecsillapítani a gyereket. Na EZ a szánalmas és te magad generáltad ezzel a kettős mércés őrjöngéssel azt, hogy ez előbb-utóbb valakinek szemet szúrjon. Szóval végső soron a nemi kérdést is te keverted a ide, mert provokáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!