Egyes anyukák miért teszik ki ilyennek a gyereküket? Csak szerintem gáz a gyerekre nézve, és az idegenek számára is?
#7:"Mert addig be kell savanyodni a négy fal között"
Nem kell besavanyodni.
El tudsz menni férjeddel kettesben étterembe, míg a nagyszülő vigyáz a kisbabádra.
Kirándulni egész napra hülyeség elmenni egy 7 hónapossal. Egy-kétórás sétát érdemes tenni, ami után meg étterembe hülyeség beülni.
Nem is az a legnagyobb baj, hogy a többi ott levő embert zavarjátok (engem pl. nem zavar a gyereksírás, max. sajnálom a kicsit), hanem az, hogy egy éttermi ebéd vagy vacsora nem a kisbabához szabott program. Az pedig elvárható, hogy ha van gyereked, akkor olyan programra vidd, ami neki megfelelő vagy legalább elviselhető.
A szabadstranddal pl. semmi kifogásom nincs, az abszolút igazítható a baba igényeihez (alhat, mozoghat, pelenkát tudsz cserélni neki, szoptatni tudod stb.).
Hetesék miatt vannak tömve a gyerekmentes hotelek.
Nekem is van, most 3,5, tudom milyrn, ha beindul és az utolsó hely egy étterem lenne, ahová vágytam volna olyankor. Oda azért megy az ember, h kikapcsolódjon, nyugiban megkajáljon. Nem, nem akarom mások neveletlen gyerekeit hallgatni, azért mentem volna, h kia nyugtom legyen. A játszó, kicsit hangos gyerekekkel nincs baj, a gyerekek az élet részei, de vannak fokozatok, amit senkinek nem kell elviselnie, csak mert te méltóztattál szülni.
"Na megjött a funkcionális analfabéta bezzeganyuka a 7-es válaszoló személyében."
Neeem, ő a bér troll. Észrevettem kb. 1-1,5 hónapja, hogy BÁRMI kérdés és téma van, neki ide kell böffentenie mindig valami orbitális baromságot, amivel hergeli a kérdezőt és a hozzászólókat is.
Megoldás: Ignorálni.
Amúgy ha hiszitek, ha nem, én 1993-ban találkoztam először ezzel a jelenséggel. Vidéki nagyvárosban egy felső kategóriás helyen (többcsillagos hotel éttermében) ebédeltünk, barátnőm diplomaosztója után, kb tizenkét tagú társasággal. Eszegetünk,halkan beszélgetünk, és a szomszéd asztalnál végig ordítva bömböl egy csecsemő. (Két összetolt széken volt keresztbe fektetve a babakocsiból kiemelhető mózeskosár, ő még 2-3 hónapos lehetett). Pincérek végig le sem szarták, csak néztünk egymásra. Minket nagyon idegesített.
(Ha tudtam volna, hogy pár évtized múlva ez tök "természetes" lesz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!