Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes anyukák miért teszik ki...

Egyes anyukák miért teszik ki ilyennek a gyereküket? Csak szerintem gáz a gyerekre nézve, és az idegenek számára is?

Figyelt kérdés
Múltkor családdal étteremben voltunk, ahol volt rajtunk kívül egy házaspár, két gyerekkel. Ötéves lehetett a nagyobb, vele nem volt semmi probléma, de a másik maximum, ha lehetett féléves, borzasztóan viselte az egészet, az etetőszékbe is még jóformán kicsi volt, teljesen elveszett benne. Ordított szerencsétlen torka szakadtából, zengett az egész étterem, anyuka pedig konkrétan SEMMIT nem csinált! Látványosan kényelmetlen volt a gyereknek az etetőszék, nyűglődött, lehet, hogy melege volt, az éttermi kajából ő nem is tudott enni semmit értelemszerűen, de anyuka legalább fél, de inkább egy teljes órán át szenvedtette a gyereket is és mindenki mást. Bájolgott a férjével nagyban, meg talán egyszer kivitte a gyereket, de utána simán visszajöttek a gyerek pedig nem lett nyugodtabb, szenvedett tovább ordítva. Szerintem ez borzasztó pofátlan dolog, főleg ha azt veszem, hogy ténylegesen nem érdekelte az egész, ott vigyorogtak nagyban, mintha a gyerek ott se lett volna kb. Mindenki fellélegzett, mikor végre, nagy nehezen elmentek. A mi családunkban is született nemrég pici, de soha ilyennek ki nem tennénk. Az etetőszék pedig félévesnél fiatalabbak számára tudtommal nem is ajánlatos.

2020. aug. 6. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
98%

#7:"Mert addig be kell savanyodni a négy fal között"

Nem kell besavanyodni.

El tudsz menni férjeddel kettesben étterembe, míg a nagyszülő vigyáz a kisbabádra.

Kirándulni egész napra hülyeség elmenni egy 7 hónapossal. Egy-kétórás sétát érdemes tenni, ami után meg étterembe hülyeség beülni.

Nem is az a legnagyobb baj, hogy a többi ott levő embert zavarjátok (engem pl. nem zavar a gyereksírás, max. sajnálom a kicsit), hanem az, hogy egy éttermi ebéd vagy vacsora nem a kisbabához szabott program. Az pedig elvárható, hogy ha van gyereked, akkor olyan programra vidd, ami neki megfelelő vagy legalább elviselhető.

A szabadstranddal pl. semmi kifogásom nincs, az abszolút igazítható a baba igényeihez (alhat, mozoghat, pelenkát tudsz cserélni neki, szoptatni tudod stb.).

2020. aug. 6. 14:43
 12/75 A kérdező kommentje:
Egyébként de, hála Istennek, egyre több helyről tiltják ki az ilyen hetesféle lumpenprolikat. A csendzónára az igény az ilyen (b)anyukák miatt alakult ki, akik azt hiszik, mindent megtehetnek, mert ők szültek, és akkor essen tőlük hasra mindenki. Rettenetesen sajnálom azt a gyereket, akinek ilyen (b)anya jut értelmes szülő helyett.
2020. aug. 6. 14:44
 13/75 anonim ***** válasza:
98%

Hetesék miatt vannak tömve a gyerekmentes hotelek.

Nekem is van, most 3,5, tudom milyrn, ha beindul és az utolsó hely egy étterem lenne, ahová vágytam volna olyankor. Oda azért megy az ember, h kikapcsolódjon, nyugiban megkajáljon. Nem, nem akarom mások neveletlen gyerekeit hallgatni, azért mentem volna, h kia nyugtom legyen. A játszó, kicsit hangos gyerekekkel nincs baj, a gyerekek az élet részei, de vannak fokozatok, amit senkinek nem kell elviselnie, csak mert te méltóztattál szülni.

2020. aug. 6. 15:01
 14/75 anonim ***** válasza:
97%

"Na megjött a funkcionális analfabéta bezzeganyuka a 7-es válaszoló személyében."

Neeem, ő a bér troll. Észrevettem kb. 1-1,5 hónapja, hogy BÁRMI kérdés és téma van, neki ide kell böffentenie mindig valami orbitális baromságot, amivel hergeli a kérdezőt és a hozzászólókat is.

Megoldás: Ignorálni.

2020. aug. 6. 15:02
 15/75 anonim ***** válasza:
98%
Jaj erről eszembejut, hogy a múltkor elmentünk a férjemmel kettesben étterembe (gyerekek a Mamánál). A szomszéd asztalnál Anyuka megszoptatta kb 1 hónapos babáját és nem viccelek arról beszélt a barátnőjének, hogy milyet szokott szarni mostanában a baba, jó érzékletesen. Erre én is elkezdtem mondani kicsit hangosan a férjemnek, hogy én milyet szartam tegnap.
2020. aug. 6. 15:04
 16/75 A kérdező kommentje:
Főleg egy tényleg max. félévessel... Komolyan sajnáltam azt a szerencsétlen gyereket, nem bírt már hogy feszengeni az etetőszékben ordítva, (b)anyuka meg konkrétan sz.rt a fejére, vigyorogtak a férjével a gyerekre rá se nézve.
2020. aug. 6. 15:04
 17/75 A kérdező kommentje:
16-os és milyen fejet vágott ős(b)anyuka erre? :D
2020. aug. 6. 15:05
 18/75 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy ha hiszitek, ha nem, én 1993-ban találkoztam először ezzel a jelenséggel. Vidéki nagyvárosban egy felső kategóriás helyen (többcsillagos hotel éttermében) ebédeltünk, barátnőm diplomaosztója után, kb tizenkét tagú társasággal. Eszegetünk,halkan beszélgetünk, és a szomszéd asztalnál végig ordítva bömböl egy csecsemő. (Két összetolt széken volt keresztbe fektetve a babakocsiból kiemelhető mózeskosár, ő még 2-3 hónapos lehetett). Pincérek végig le sem szarták, csak néztünk egymásra. Minket nagyon idegesített.

(Ha tudtam volna, hogy pár évtized múlva ez tök "természetes" lesz...)

2020. aug. 6. 15:06
 19/75 anonim ***** válasza:
92%
Egy pillanatra elhallgatott, biztos meglepődött, hogy micsoda bunkó vagyok. Aztán témát váltott.
2020. aug. 6. 15:07
 20/75 A kérdező kommentje:
20-as legalább megtette a hatását! :) Így is kell az ilyennel, másból nem értenek. Ami ebben a legundorítóbb, hogy ez tényleg nem a gyerekről szól, ez csak bizonyos nők magamutogatása, akik mindenkitől többnek érzik magukat pusztán azért, mert szültek.
2020. aug. 6. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!