Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes anyukák miért teszik ki...

Egyes anyukák miért teszik ki ilyennek a gyereküket? Csak szerintem gáz a gyerekre nézve, és az idegenek számára is?

Figyelt kérdés
Múltkor családdal étteremben voltunk, ahol volt rajtunk kívül egy házaspár, két gyerekkel. Ötéves lehetett a nagyobb, vele nem volt semmi probléma, de a másik maximum, ha lehetett féléves, borzasztóan viselte az egészet, az etetőszékbe is még jóformán kicsi volt, teljesen elveszett benne. Ordított szerencsétlen torka szakadtából, zengett az egész étterem, anyuka pedig konkrétan SEMMIT nem csinált! Látványosan kényelmetlen volt a gyereknek az etetőszék, nyűglődött, lehet, hogy melege volt, az éttermi kajából ő nem is tudott enni semmit értelemszerűen, de anyuka legalább fél, de inkább egy teljes órán át szenvedtette a gyereket is és mindenki mást. Bájolgott a férjével nagyban, meg talán egyszer kivitte a gyereket, de utána simán visszajöttek a gyerek pedig nem lett nyugodtabb, szenvedett tovább ordítva. Szerintem ez borzasztó pofátlan dolog, főleg ha azt veszem, hogy ténylegesen nem érdekelte az egész, ott vigyorogtak nagyban, mintha a gyerek ott se lett volna kb. Mindenki fellélegzett, mikor végre, nagy nehezen elmentek. A mi családunkban is született nemrég pici, de soha ilyennek ki nem tennénk. Az etetőszék pedig félévesnél fiatalabbak számára tudtommal nem is ajánlatos.

2020. aug. 6. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
98%

Jaj hát ez ugyanaz, mint mikor MUSZÁJ elvinni a cuki pár hónapos, sőt néha inkább hetes babucit a rokonsághoz Londonba látogatóba, sőt vigyük inkább egyenesen 8-10 órás útra! Nem lehet megvárni, míg nagyobb lesz vagy nem lehet, hogy ne a gyereket rángassuk, hanem a rokon menjen hozzá (vészhelyzet nyilván más, de ne akarja nekem senki bemagyarázni, hogy minden ekkora babát vészhelyzetből utaztatnak).

Azt meg ki nem szrja le, hogy akár több száz embert kerget az őrületbe az ordítással órákig, elvégre ezt muszáj. Ja meg a gyereknek se jó nem mellesleg. És persze, itt mindenki írja, hogy az övé meg se mukkant.

Esküszöm, én leszek az első, aki fizet, ha bevezetik errefelé a gyerekmentes járatokat. Senki nem köteles migrént kapni az üvöltéstől.

2020. aug. 6. 16:36
 32/75 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, hogy nekem és az ismerőseimnek van normális gyerekük?

Mindkét gyerekünk 4 hónapos korától járunk étterembe. Soha nem volt gond,soha nem sírt egyik sem. Vagy az ölünkben ültek, később etetőszékben. Mindig vittünk nekik kis játékot amivel lefoglaltuk őket.

Egész napos programra is mentünk nagyon sokszor. Szinte már mindenhol van pelenkázó, baba-mama szoba. Vagy az autóban is lehet pelenkázni,megetetni a babát ha még nem eszik mást.

2020. aug. 6. 16:40
 33/75 anonim ***** válasza:
92%
32: nem, normális szüleik vannak azoknak a gyerekeknek, akik tudják a határaikat és a praktikákat, ahogy meg lehet nyugtatni a gyereket. A baj az, hogy sokan vannnak, akiknél az önkritika hiányzik, és nem tudnak bánni a saját gyerekeikkel.
2020. aug. 6. 16:48
 34/75 A kérdező kommentje:
Na jó, azért nehogy a féléves gyerek hibája legyen, hogy nem tud megülni (!) órákat (!) egy helyben, hanem sírni merészel! Messze nem a gyerek volt itt nem normális, hanem (b)anyucika. Ismétlem: olyan étteremről van szó, ahova órákat ülnek be az emberek előre foglalásos alapon, szóval nem csak egy 20-30 perces gyors ebédről vagy vacsoráról beszélünk.
2020. aug. 6. 16:49
 35/75 anonim ***** válasza:
81%

Jaj, de ismerős. Van ilyen kolléganőm, aki szintúgy csak kirakatból szült. Ciheli magával mindenhova kicsi kora óta, vonaton (!!!),autóban, külföldre is. És ez csak a jéghegy csúcsa lehet. Csórók, a faszijának ez a negyedik kölyke a harmadik nőtől, afféle önkormányzati bérlakásban ének, nincsen semmijük, nő elmúlt 40, de neki annyira kellett a gyerek. Nekem mondta, hogy most már végre elmondhatja ő is majd az osztálytalálkozón, hogy van gyereke. Hurrá!

Gyanítom, hogy ez a nő is ez a típus volt. Vagy egy klasszik aranyásó, aki ráakaszkodott a palira és szült két gyereket biztosításként, de továbbra is csak a buta liba marad, aki bájologni akar a kajáldában.

2020. aug. 6. 17:07
 36/75 anonim ***** válasza:
95%

Én tavaly nyaraláson akadtam ki, hogy az egész tengepart tele volt egy év alatti babákkal. Nyilván nem igazán élvezték a 40 °C-ot, meg a cigifüstöt, sírtak is szegények rendesen. 1-2 napra még OK, de egy hét szerintem egyáltalán nem jó ekkora babáknak, és a szükők se tudják élvezni.

Az emberek meg egyáltalán nincsenek tekintettel a másikra. A szomszédunk pl minden hétköznap kivágja a 2 évesét az udvarra 6 órakor, csak hogy még nekik benn egy kicsit csend legyen. Az baromira nem zavarja, hogy az utca többi lakója nem tud aludni...Szerencsére a hétvégére tekintettel vannak, akkor akár 7 óráig is kibírják ordítás nélkül.

2020. aug. 6. 17:20
 37/75 anonim ***** válasza:
38%
Én is viszem a 8 hónaposom mindenfelé mert imád utazni, nézelődni, új dolgokat látni. Voltunk étteremben nem egyszer. Sosincs egy hangja se úgy élvezi, cserébe mi is igazodunk hozzá. 3 órás programnál nincs hosszabb hogy tudjon aludni, akár a kocsiban. Étterembe viszünk neki játékot amivel elbabrál. Nyilván túlzás amit írtál, előfoglalós helyre sose mennénk, de ilyen hirtelen ötletből simán beülünk vele kajálni. Viszont tényleg nem szabad bezárkózni ordítozós gyerekkel sem, mert sose fog hozzászokni és élvezni se fogja a kirándulásokat.
2020. aug. 6. 17:42
 38/75 anonim ***** válasza:
25%

35-ös hogy lehet vki csóró ha külföldre is utazik a gyerekkel?

De amúgy vannak ilyen 40 évesek is és olyanok is akik nem ilyenek.

De ugyanez bármelyik korosztályba előfordulhat.

2020. aug. 6. 17:45
 39/75 anonim ***** válasza:
69%

"35-ös hogy lehet vki csóró ha külföldre is utazik a gyerekkel?"

úgy hogy férje kaller a MÁV-nál, ingyen utaznak vonattal belföldön, külföldön is nagy kedvezménnyel. és ne hidd, hogy nyugatra mennek. ilyen posztkomcsi helyekre, mint Montenegró, mert az olcsó

2020. aug. 6. 17:52
 40/75 A kérdező kommentje:
Na igen, itt maga a beülős étterem volt olyan, hogy alaphangon átlag két órákat minimum eltöltenek az emberek. Mikor mi odaértünk, ők már javában bent trónoltak, és a mi érkezésünktől kezdve voltak ott még cirka egy órát. Ki tudja, hány órája kellett bírnia a gyereknek a strapát. Megjegyzem, semmi játék nem volt előtte, dobálta magát az etetőszékben míg a némber bájolgott apukának. Úgy viselkedtek, mintha a gyerek ott sem lenne.
2020. aug. 6. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!