Miért nincs az emberek többségének türelme a saját gyerekéhez?
Nekem pont azért nincs gyerekem, mert nincsenek illúzióim. Nem a legélesebb kés a fiókban az, aki azt hiszi, az élet a gyerekkel olyan, mint egy filmben. Hogy a terhesség vicces, a szülés hamar megvan, aztán ugyanúgy lehet lógni a haverokkal, mert anyánál van a gyerek, csak pár "epizódra" tűnik fel, akkor is cuki meg csendes.
Elég az utcán, boltban, rendezvényeken körülnézni.
Nem baj, jobb ha ti nem is vállaltok
gyereket.
Ez egy nagyon jó kérdés, nem kell a kérdezőnek beszólni. Metionin nagyon jó válaszokat adott.
Én soha nem szeretnék gyerekeket. 25 éves férfi vagyok, úgyhogy ez még változhat, bár már legalább 10 éve megingathatatlan vagyok.
Azt láttam a szüleimen, hogy kb. 14-15 éves korunkig folyamatosan idegroncsok voltak a gyereknevelés miatt, túl nagy falatok voltunk nekik a tesómmal. (Ketten vagyunk testvérek nagyon kicsi korkülönbséggel.) Kinek kell ez? Így is gyenge az idegrendszerem miattuk.
Azt nem értem, hogy miért vállaltak be minket, amikor már a nagyszüleim is totál inkompetens módon nevelték őket. Anyám testvére a pszichiátrián halt
meg nagyanyám miatt.
Valaki írta a kérdezőnek, hogy "akkor te sem léteznél" vagy valami ilyesmit. Hát jobb is lenne, mert amiről nem tudok az nem fáj.
Az irigység is ismerős. Állandóan azt hallgattam, hogy Erzsike vénlány,
Béla agglegény, biztos a kutyának nem kell, biztos kiállhatatlan. Ez felnőttként utólag elemezve egyértelmű irigység, hogy nekik nem kell szívniuk családdal/gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!