Mit reagálnátok, ha megtudnátok, hogy mind a két szülőtök a saját neméhez vonzódik?
(csak elméleti kérdés)
Tehát tegyük fel, hogy tisztességesen felneveltek, minden rendben volt. A kettőjük kapcsolatába nem láttál bele semmit, de úgy tűnt, mintha csak nagyon jó barátok lennének. Egyikőjüknek sem volt egyébként soha titkos szeretője. Viszont valahonnan megtudnád, hogy apukád igazából meleg, anyukád meg leszbikus. Mit tudom én, valaki elszólta magát, és már muszáj volt kimondani, vagy bárhogy máshogy, de a lényeg, hogy rájöttél. Ekkor megtudod, hogy ők csak azért lettek egy "pár" mert akkoriban nem voltak elfogadottak a homoszexuális kapcsolatok, ott volt a szülői nyomás, illetve az, hogy "illett" gyereket vállalni. Viszont gyereket mind a ketten akartak amúgy is, tehát az az egyetlen, ami nem száz százalékos külső kényszer miatt történt.
Változna róluk a véleményed, ha ezt megtudnád? Mi lenne a reakciód?
Megpróbálom leírni a valószínűsíthető reakcióm:
"Hogy mivan?"
Erre nyilván akkor lehetne korrekt választ adni,ha az ember belekerül az adott szituba.Biztos hogy össze lennék zavarodva már csak az LMBTQ emberekhez való viszonyulásukat alapul véve,illetve
meglepődnék és idő kéne hogy feldolgozzam,de részemről nem lennének ettől kevesebbek.
Őszintén érdekelne, hogyan dugtak mégis egymással.
Én nem tudom mit mondanék erre, hiszen nyilvánvaló, hogy nálunk nem ez van. De aki ilyen deviáns, beteg közegben nőtt fel, annak ez számít normálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!