Bajban vagyok, hazakoltozott a lanyom. Hogyan tovabb?
Figyelt kérdés
A koronavirus, illetve egyeb problemak miatt a 23 eves lanyom szorult anyagi helyzetbe kerult, kenytelen volt par honapja hazakoltozni (hozzam). Valoszinu atmeneti megoldas csak. Sose jottunk ki igazan jol, pedig alapvetoen szeretjuk egymast. Kulon lakreszt alakitott ki maganak, de a konyha kozos. Utalom amikor foz, egesz egyszeruen rosszul vagyok, mert en automatikusan takaritok fozes kozben magam utan, o pedig csak utolag amikor mindennel kesz. A masik problema a kopogas. Elosztottuk a hazimunkat, ha mondjuk en szedem le a szaritot es neki is van ruhaja, azt leviszem neki. De koszonet helyett ram morog, hogy miert nem kopogok. De ugyan ez van ha csak beszelni szeretnek vele par szot. Ejszaka jar altalaban haza, addig nem tudok nyugodtan aludni amig haza nem er, mert tudom, hogy a kocsi hangjara ugyis felkelnek, igy inkabb nem alszom. Mit tehetnenk a bekesebb egyutteles erdekeben? 3 eve koltozott el itthonrol, javult is a viszonyunk rengeteget. Most pedig kezdodik minden elorol. Elvileg mar csak par honapot kell kibirjak/kibirnunk, de nem akarom, hogy megint eljussunk a veszekedesig, utalkozashoz.2020. júl. 8. 19:53
61/65 anonim válasza:
Nem lehet hogy azért szól vissza durvább stílusban mert 20x megkért, hogy kopogj és te 21.alkalommal is képtelen vagy megtenni?
62/65 anonim válasza:
Savanyú uborka vagy, kérdező!
Vén banya, pfejjj!
63/65 anonim válasza:
Mondjuk én sem kopogok csak beszolok csukot ajtón keresztül hogy bemehetek ezt és ezt hoztam szobába.jellemzöen ruhát .amúgy meg csukott ajtón keresztül szólok a fiamhoz hogy jöhet enni vagy segítsen be hozni a nehéz szatyrot .
65/65 anonim válasza:
Próbáld az assertiv-kommunikációt.
Mondd el neki, egy kerek mondatban, szépen, rendesen kifejtve, hogy mit érzel, és legyen kevés a mondatodban az "te".
Pl. Nagyon csalódott vagyok attól, hogy nem tudunk egyezségre jutni, és hogy megint veszekedni fogunk, pedig nem kéne, és rosszul esik/csalódást okoz/fáj/kellemetlen, hogy ez, és ez történk...
Ezzel kifejezed a lányod felé, hogy mit érzel, és nem marad BENNED negatív érzés, amit ő ne tudna. Hátha segít....
Üdv, egy pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!