Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bajban vagyok, hazakoltozott...

Bajban vagyok, hazakoltozott a lanyom. Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
A koronavirus, illetve egyeb problemak miatt a 23 eves lanyom szorult anyagi helyzetbe kerult, kenytelen volt par honapja hazakoltozni (hozzam). Valoszinu atmeneti megoldas csak. Sose jottunk ki igazan jol, pedig alapvetoen szeretjuk egymast. Kulon lakreszt alakitott ki maganak, de a konyha kozos. Utalom amikor foz, egesz egyszeruen rosszul vagyok, mert en automatikusan takaritok fozes kozben magam utan, o pedig csak utolag amikor mindennel kesz. A masik problema a kopogas. Elosztottuk a hazimunkat, ha mondjuk en szedem le a szaritot es neki is van ruhaja, azt leviszem neki. De koszonet helyett ram morog, hogy miert nem kopogok. De ugyan ez van ha csak beszelni szeretnek vele par szot. Ejszaka jar altalaban haza, addig nem tudok nyugodtan aludni amig haza nem er, mert tudom, hogy a kocsi hangjara ugyis felkelnek, igy inkabb nem alszom. Mit tehetnenk a bekesebb egyutteles erdekeben? 3 eve koltozott el itthonrol, javult is a viszonyunk rengeteget. Most pedig kezdodik minden elorol. Elvileg mar csak par honapot kell kibirjak/kibirnunk, de nem akarom, hogy megint eljussunk a veszekedesig, utalkozashoz.

2020. júl. 8. 19:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
87%

Elviekben mind a ketten otthon vagytok.

De megismétlem: ideális, normális esetben még bőven otthon élne (legalább hétvégente) és egyetemen tanulna.

Ezesetben miként jönnétek ki?

2020. júl. 8. 21:39
 42/65 anonim ***** válasza:
85%
A valós baj az, hogy ez a kérdés valószínűleg csak egy unatkozó tini fantáziája de igazából TÉNYLEG léteznek ilyen retardált szülők.
2020. júl. 8. 21:40
 43/65 anonim ***** válasza:
96%
De ha mindenki otthon van akkor is kell alkalmazkodni. Apa nyilván nem fog meztelenül flangálni a gyerekek előtt hiába esne jól, anya nem dohányzik a szobában, a gyerek nem tart bulit minden este stb szóval valamilyen szinten egy családban is alkalmazkodni kell.. egy kopogás meg igazán nem nagy erőfeszítés
2020. júl. 8. 21:44
 44/65 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire zavar hogy szeretne egy kis privát teret, akkor miért nem vertétek ki a falakat már akkor amikor te odaköltöztél a házba?
2020. júl. 8. 21:45
 45/65 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Az nagy alkalmazkodás hogy kopogjál? Ha vendég van nálad simán a wc-n is rányitsz? Azért mert a te házad? Nem vagy semmi.
2020. júl. 8. 21:48
 46/65 anonim ***** válasza:
97%
úristen szegény csaj...ha egyszer kikaparja magát a gödörből asszem vissza se megy többé hozzád, de legalább kószálhatsz kopogás nélkül a patikatiszta konyhádban egyedül életed végéig...
2020. júl. 8. 21:51
 47/65 anonim ***** válasza:
89%

Ne haragudj, de tényleg veled van a baj. Biztos durva a lányod is, de ezután én is az lennék.

Ő segítséget kért, és ehelyett áskálódsz. Nem mindegy mikor ér haza? Ilyen alapon költözz valami lakatlan szigetre, ha egy autó felébreszt.

Ez tipikusan a panelosok undorító viselkedése, de a saját családjukkal szemben még ők sem ilyenek!

Az én gyerekem pici, de a házam mindig az ő otthona lesz, ami azt jelenti, hogy érezze otthon magát.

Nyilván a jó ízlés határain belül, de szerintem ezt a lányod betartja. Alapvető dolog, hogy kopogunk, mielőtt belépünk oda, ahol más van. Ha bulikat rendezne, vagy részegen esne haza, összeszarná a wct, akkor megérteném a rosszallásod, de most komolyan ezért hisztizel? Egyszerűbb lett volna elutasítanod, aztán élhetnél tovább úgy, ahogy eddig. Magányosan.

2020. júl. 8. 22:01
 48/65 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ember próbálja neked magyarázni, hogy miért nincs igazad. Te szerintem inkább azért írtad ki ezt a kérdést, hogy valami olyasmi válaszokat kapj, hogy "teljesen igazad van, mit képzel magáról, térden csúszva kéne puszilgassa a lábad nyomát amiért ott lakhat nálad egy kis ideig"

Tudod nem csak maszturbálhat. Öltözhet, és éppen lehet meztelen is. Vagy belesétálsz egy videóhívásba, ami kellemetlen mindenki számára..

Ellenben kopogni nem olyan nehéz.

Éjszakai hazajárás: Tegyük fel az a kocsibeálló az ablakod alatt van, de tényleg egy olyan motorhangja van annak a szerencsétlen gépjárműnek, hogy a dobhártyád beszakad? Azért mégiscsak egy 23 éves fiatalról van szó. Örülni kell neki, hogy vannak barátai, ellenkező esetben elégedetlen és boldogtalan lenne. Tényleg ezt akarod? Ha szereted a lányod, akkor nem hiszem.

Felmerül persze a kérdés (az írásod alapján költői), hogy vajon miért is sietett 20 évesen az elköltözéssel..

Meg kellene próbálni elfogadni, hogy a lányodnak saját élete van, nem te vagy, más mint te.

Nekem ez alapból olyan kaliberű problémának tűnik, mint a párkapcsolatban ki hogyan használja a fogkrémet, végén vagy a közepén nyomja..

2020. júl. 8. 22:34
 49/65 anonim ***** válasza:
96%
Megkeseredett vénasszony vagy! A lányod, ha összeszedte magát, többet a közeledbe se fog menni, mert nem érdemled meg! Mi az, hogy jogod van ehhez meg ahhoz?? Te akartál gyereket, te akartad, hogy létezzen, te szülted meg, gondolkozzál már! Lelketlen jószág vagy!
2020. júl. 8. 23:46
 50/65 anonim ***** válasza:
3%

Lepontoznak majd.

Kerdezo en is olyan vagyok mint te. En megertelek. Tudom hogy nezhet ki a konyha a lanyod fozesekor es milyen erzes amikor ertelmes emberi idoben beviszel egy halom osszehajtogatott tiszta ruhat es talan ezert is nem kopogsz es hogy miylen hangnemben b..molhat le a lanyod.

A helyedben kulonosebben nem kertelnek a kocsira megmondanam, hogy aranyom ne allj be. Parkolj az utcan mert mindig felebredek ra es nem tudom kipihenni magam mert nehezen alszok vissza es igy elobb utobb a munkahelyemeol engem is kirugnak mert nem tudok ugy teljesiteni es akkor neked se fogok tudni segiteni legkozelebb hasonlo helyzetben. A konyha irto nehez. Ha o foz neked is amikor koszt es rumlit csinal akkor hagyd ne szolj erte ne menj a kozelbe csak orulj nem neked kell fozni. Ha meg csak maganak foz, akkor kerd meg hogy te este 6kor vacsoraznal minden nap akkor lehetoleg ne fozzon mert csak foloslegesen kerulgetnetek egymast. Fozzon elotte vagy utana.

Mostantol ne moss ra, ne szedd le a tiszta ruhait. Es ne nyiss ra sose. Probalj kicsit ugy tenni, mintha az albeelod lenne. Gondolom az alberlodnek se kedveskesnel edesseggel, tiszta ruha bevitellel. Lathatoan a lanyod nem ertekeli az extra gondoskodasod es a korabbi problemaidat is a vele valo egyuttelesrol elfeledte vagy nem erdekli. Emiatt kar neked meghunyaszkodni.

2020. júl. 9. 00:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!