Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bajban vagyok, hazakoltozott...

Bajban vagyok, hazakoltozott a lanyom. Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
A koronavirus, illetve egyeb problemak miatt a 23 eves lanyom szorult anyagi helyzetbe kerult, kenytelen volt par honapja hazakoltozni (hozzam). Valoszinu atmeneti megoldas csak. Sose jottunk ki igazan jol, pedig alapvetoen szeretjuk egymast. Kulon lakreszt alakitott ki maganak, de a konyha kozos. Utalom amikor foz, egesz egyszeruen rosszul vagyok, mert en automatikusan takaritok fozes kozben magam utan, o pedig csak utolag amikor mindennel kesz. A masik problema a kopogas. Elosztottuk a hazimunkat, ha mondjuk en szedem le a szaritot es neki is van ruhaja, azt leviszem neki. De koszonet helyett ram morog, hogy miert nem kopogok. De ugyan ez van ha csak beszelni szeretnek vele par szot. Ejszaka jar altalaban haza, addig nem tudok nyugodtan aludni amig haza nem er, mert tudom, hogy a kocsi hangjara ugyis felkelnek, igy inkabb nem alszom. Mit tehetnenk a bekesebb egyutteles erdekeben? 3 eve koltozott el itthonrol, javult is a viszonyunk rengeteget. Most pedig kezdodik minden elorol. Elvileg mar csak par honapot kell kibirjak/kibirnunk, de nem akarom, hogy megint eljussunk a veszekedesig, utalkozashoz.

2020. júl. 8. 19:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
95%
Próbáltad már, hogy kopogsz?
2020. júl. 8. 20:44
 22/65 anonim ***** válasza:
97%

Próbálj meg kicsit kompromisszum készebb lenni! Amúgy meg igenis kell kopogni, nálunk is szokás, hogy nem csak berontok szerencsétlen anyámhoz, meg ő sem hozzám. A főzés meg... most tulajdonképpen eltakarít nem? De. Hát, akkor ez már inkább csak a kákán is csomót keresésnek tűnik nekem. Azt mondjuk megértem, hogy zavar a késői hazajárás, de azt meg beszéld meg vele, hogy miként működjön, hogy mindkettőtöknek jó legyen. :)

UI: a gyerek az nem vendég. Vendég a barátnőd, a távoli rokon, de a gyereknek mindig otthon a szülei háza normális esetben.

2020. júl. 8. 20:48
 23/65 anonim ***** válasza:
96%
Nekem úgy jött le, hogy melóból jár este haza, nem buliból, melózni meg muszáj. Lehet venni füldugót
2020. júl. 8. 21:00
 24/65 anonim ***** válasza:
96%
kopogjál, ennyi. a gyereked nem a te meghosszabbításod. kompromisszumkész vagy? akkor nem kéne ilyen carságokon arcoskodni
2020. júl. 8. 21:01
 25/65 anonim ***** válasza:
100%
Szegény lány.
2020. júl. 8. 21:06
 26/65 A kérdező kommentje:

Uram Isten!

Senki nem mondta, hogy ne elhetne a privat eletet (szex, stb) egesz egyszeruen bizom benne, hogy van annyi esze, hogy lerendezi ha nem vagyok itthon. Es ha mar en teszek szivesseget (viszek le neki tiszta ruhat, edesseget stb.) ugy gondolom nem kene leugatni, hogy nem kopogok.

Ejszakai hazajaras: delutanig dolgozik, ejszakaba nyuloan baratnozik, haverozik stb.

2020. júl. 8. 21:07
 27/65 anonim ***** válasza:
95%

Nekem egyaltalan nem az jön le az írásból, hogy a lanyod rossz.

Tanulj meg kopogni.

2020. júl. 8. 21:07
 28/65 anonim ***** válasza:
2%
Viccek ezek a válaszok. Hát mit is képzel a kérdező, hogy nem ő alkalmazkodik ahhoz aki a nyakára költözött mert szarban volt?
2020. júl. 8. 21:10
 29/65 anonim ***** válasza:
97%

Ne gyerekként kezeld, hanem felnőttként, szerintem ez a kulcs.

A privátszféra jár, teljesen mindegy mit csinál. A vendégeimre se nyitok rá kopogas nélkül, ez alapvető illem kérdése, mindegy kinek a haza.

Attól neg nem a gyerek dirigál, hogy nem vagyok pofátlan és török rá kérdés nélkül minden egyes alkalommal a határozott kérése elllenere. Főz mos takarít próbál alkalmazkodni, ne tudom meg mit vársz tőle. Remelem nem azt, hogy viselkedjen úgy mint a kisgyerekek.

2020. júl. 8. 21:12
 30/65 anonim ***** válasza:
95%
28!as a gyerekem nem a nyakamba költözik mert szarban van, hanem hazajön az otthonába, ahol bármikor szívesen látjuk, legyen 25 vagy 50 éves!
2020. júl. 8. 21:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!