Bajban vagyok, hazakoltozott a lanyom. Hogyan tovabb?
Figyelt kérdés
A koronavirus, illetve egyeb problemak miatt a 23 eves lanyom szorult anyagi helyzetbe kerult, kenytelen volt par honapja hazakoltozni (hozzam). Valoszinu atmeneti megoldas csak. Sose jottunk ki igazan jol, pedig alapvetoen szeretjuk egymast. Kulon lakreszt alakitott ki maganak, de a konyha kozos. Utalom amikor foz, egesz egyszeruen rosszul vagyok, mert en automatikusan takaritok fozes kozben magam utan, o pedig csak utolag amikor mindennel kesz. A masik problema a kopogas. Elosztottuk a hazimunkat, ha mondjuk en szedem le a szaritot es neki is van ruhaja, azt leviszem neki. De koszonet helyett ram morog, hogy miert nem kopogok. De ugyan ez van ha csak beszelni szeretnek vele par szot. Ejszaka jar altalaban haza, addig nem tudok nyugodtan aludni amig haza nem er, mert tudom, hogy a kocsi hangjara ugyis felkelnek, igy inkabb nem alszom. Mit tehetnenk a bekesebb egyutteles erdekeben? 3 eve koltozott el itthonrol, javult is a viszonyunk rengeteget. Most pedig kezdodik minden elorol. Elvileg mar csak par honapot kell kibirjak/kibirnunk, de nem akarom, hogy megint eljussunk a veszekedesig, utalkozashoz.2020. júl. 8. 19:53
1/65 anonim válasza:
Esetleg megpróbáltad ezt elmondani neki? Egy közös kompromisszum biztos segítene.
2/65 anonim válasza:
szerintem mindenkepp beszelj vele.vegulis te lakasod te szabod a szabalyokat,megiscsak a lanyod nyugodtan beszelj vele :)
3/65 A kérdező kommentje:
Beszeltunk, termeszetesen. Nem egyszer, nem ketszer. MINDENT megtud magyarazni, MINDENT. Es az a helyzet, hogy jol forgatja a szavakat, szajbaragosan elhuz egy adott temat, a beszelgetes vegere ott tartunk, hogy O ezert es ezert haragudhatna stb. szoval inkabb rahagyom..
2020. júl. 8. 20:02
4/65 anonim válasza:
Érted meg vele, hogy nem ő az aki szívességet tesz neked, hanem fordítva: vagyis jó lesz ha visszavesz az arcából. A főzést én nem látom egetverő nagy problémának, hisz nem hagy rendetlenséget. De az más problémás hogy dirigálna neked a saját otthonodban, mikor szívességet teszel neki. Ha nem tetszik a rendszer, elhúzhat onnan, hisz felnőtt ember.
6/65 A kérdező kommentje:
Szvsz. a sajat hazamba nem kell kopognom, ugyan megis mit csinalna amit nekem nem szabadna latom? A piheneshez meg mindannyiunknak joga van, nekem is.
2020. júl. 8. 20:06
7/65 anonim válasza:
6-os, pl a vibrátorával játszik. Azt tutira látnod kell, úgy érzed?
8/65 anonim válasza:
Mégid mit csinálna? Nehogy már a wc-n, és a fürdőben is rá akarj rontani. Sztem te sem vagy különb, mindenbe beleszólsz. Pár napot nem bírsz ki? Sajnálatos, hogy alig várod, hogy elhúzza a belét. Egyébként te nevelésed
9/65 anonim válasza:
Pedig attól még hogy a te házad, a másiknak is van privát szférája és illik kopogni ha bemész. Nem is tudom elképzelni hogy csak berontasz mint Zrínyi Miklós?? Sajnálom, de én a helyében nem költöztem volna vissza hozzád, inkább találnék más megoldást. Nem jöhet haza éjszaka mert téged zavar a kocsi hangja?? Nem úgy főz ahogy neked tetszik?? Mi van? Nem bírsz ki néhány hónapot a saját gyerekeddel?
10/65 A kérdező kommentje:
7es: nem neveltem akkora parasztnak, hogy akkor maszturbaljon amikor mindenki otthon van.
8-9: Nem napokrol van szo, hanem honapokrol. Es orulok, hogy itthon van, mint mondtam, szeretem. De nem hiszem, hogy kotelessegem mindenhova kopogatni a SAJAT hazamba, csak azert mert vendegem van.
2020. júl. 8. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!