Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bajban vagyok, hazakoltozott...

Bajban vagyok, hazakoltozott a lanyom. Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
A koronavirus, illetve egyeb problemak miatt a 23 eves lanyom szorult anyagi helyzetbe kerult, kenytelen volt par honapja hazakoltozni (hozzam). Valoszinu atmeneti megoldas csak. Sose jottunk ki igazan jol, pedig alapvetoen szeretjuk egymast. Kulon lakreszt alakitott ki maganak, de a konyha kozos. Utalom amikor foz, egesz egyszeruen rosszul vagyok, mert en automatikusan takaritok fozes kozben magam utan, o pedig csak utolag amikor mindennel kesz. A masik problema a kopogas. Elosztottuk a hazimunkat, ha mondjuk en szedem le a szaritot es neki is van ruhaja, azt leviszem neki. De koszonet helyett ram morog, hogy miert nem kopogok. De ugyan ez van ha csak beszelni szeretnek vele par szot. Ejszaka jar altalaban haza, addig nem tudok nyugodtan aludni amig haza nem er, mert tudom, hogy a kocsi hangjara ugyis felkelnek, igy inkabb nem alszom. Mit tehetnenk a bekesebb egyutteles erdekeben? 3 eve koltozott el itthonrol, javult is a viszonyunk rengeteget. Most pedig kezdodik minden elorol. Elvileg mar csak par honapot kell kibirjak/kibirnunk, de nem akarom, hogy megint eljussunk a veszekedesig, utalkozashoz.

2020. júl. 8. 19:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
3%
Dobd ki.
2020. júl. 8. 20:26
 12/65 anonim ***** válasza:
97%

Most komolyan annyira nehéz kopognod? Attól még,hogy a te házad,az még nem jogosít fel arra,hogy kopogás nélkül berohanj hozzá.

Ne haragudj,de undorító "anyuka" lehetsz,hogy nem tudsz egy fedél alatt lenni a saját lányoddal. Van egy-két probléma,és? Most komolyan már szinte el akarod hajtani a háztól?

2020. júl. 8. 20:26
 13/65 anonim ***** válasza:
96%
9-es vagyok. Tudod az a nagy baj, hogy a lányodat te vendégként kezeled a házadban. Én 35 éves felnőtt nőként is haza mehetek (nem vendégnek) bármikor a szüleimhez, az ő házukat az enyémnek is tekintik. Néhány hónap olyan sok? Nem gondolom hogy a saját gyerekeden segíteni ekkora marha nagy áldozatnak kellene hogy legyen.
2020. júl. 8. 20:27
 14/65 anonim ***** válasza:
12%
"Tudod az a nagy baj, hogy a lányodat te vendégként kezeled a házadban." Talán mert felnőtt ember, aki vendég az anyja otthonában? Inkább az a gond, hogy a lány úgy viselkedik, mintha ő parancsolna az anyja házában.
2020. júl. 8. 20:30
 15/65 anonim ***** válasza:
94%

"nem neveltem akkora parasztnak, hogy akkor maszturbaljon amikor mindenki otthon van."

Most komolyan,nem maszturbálhat? Szerinted miért csukja be az ajtót?

Egyébként meg,szerencsétlen nem élhet nemi életet az ajtó mögött ,mert otthon vagy?

És tényleg annyira nehéz kopogni?

2020. júl. 8. 20:30
 16/65 anonim ***** válasza:
96%
mondjuk kopogj az ajtón és ne menj be a konyhába amíg főz, csak ha már kész és feltakarított. mert ha jól értem takarít, csak te szeretsz kötözködni. viselkedj felnőtt ember módjára, egyből jobban ki fogtok jönni.
2020. júl. 8. 20:40
 17/65 anonim ***** válasza:
92%

Nem igazán értem a problémádat, már azon kívül, hogy jobban szeretsz egyedül élni, mint a lányoddal.

Főzés: amíg főz, ne menj be a konyhába. Utána úgyis rendet rak, takarít, nem mindegy, hogy közben egy tányér vagy vágódeszka még nincs elmosva, elrakva?

Kopogás: számomra alap, hogy a gyerekeim magán szféráját tiszteletben tartom. Teljesen mindegy, mit csinál, olvas, zenét hallgat vagy rajzol, nem rontok rá, mint Zrínyi a törökre.

Éjszakai hazatérés: ez is arról szól, hogy neked tudnod kell, kontrollálnod kell, ő mit mikor hogy csinál. Nem kell. Engedd el, felnőtt ember, majd eldönti, mikor szeretne hazajönni. Van egy olyan érzésem, hogy amúgy sem tudsz időben elaludni éjszaka, és most ezzel is hergeled magadat. Inkább igyál egy nyugtató teát este, fogj egy könyvet és feküdj le aludni.

2020. júl. 8. 20:41
 18/65 anonim ***** válasza:
100%
huh képzelem hogy szereted amúgy, ha nem is nevezed az otthonának a te házadat... az anyám 50 múlt, de a mai napig az otthona a nagymama háza... ahogy hiába élek én is külön háztartásban az év legnagyobb részében, ha hazamegyek, én is otthon vagyok...
2020. júl. 8. 20:42
 19/65 anonim ***** válasza:
98%
de amúgy ha vendéged van arra is rányitsz random időközönként?
2020. júl. 8. 20:43
 20/65 anonim ***** válasza:
98%

Ne nézd, ahogy főz.

Kopogj.

Aludj.

Ilyen egyszerű.

2020. júl. 8. 20:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!