Bajban vagyok, hazakoltozott a lanyom. Hogyan tovabb?
"Szvsz. a sajat hazamba nem kell kopognom, ugyan megis mit csinalna amit nekem nem szabadna latom? "
Akármit. 17 éves a lányom, ugy 3 éves kora óta kopogok az ajatajan, ha be akarok menni a szobájába. Ezt varom el tőle is, ért ő példát mutatok neki.
Napi szinten én sem bírtam,anyukám személyiségét,még telefonban sem bírom ha olyan csak azt én leteszem ha elegem van anyukámbol,szó nélkül ,vagy mielött rákérdezne rá szólok hogy elne kezdje mert most nem érzem úgy magam hogy elviseljem hülyeségét
De attól még szeretem távolság sokat segít ,küldtem,már neki csomagot aminek tudtam hogy örülni fog ,és 40 éves koromban jöttem rá hogy anyukám nem nagyon változik meg ,így nagyjából elfogadtam olyannak amilyen ,ő meg rájött hogy felnöttem .
Én is elköltöztem otthonról egy jó pár éve, de ha esetleg összevesztem a párommal és nem akartam otthon maradni, engem édesanyám hazavárt és nem okozott problémát, hogy ha esetleg pár napot ott szerettem volna tölteni. Nekem ahol a családom és édesanyám van, az az otthonom, hiába külön élek párkapcsolatban már x éve. Ha megyek meglátogatni, akkor haza megyek.. sajnálom, hogy te úgy gondolod, hogy a lányod vendég.
26N
Itt mind a két félnek alkalmazkodnia kellene. Kérdező : kopogj, nem olyan nagy dolog.
Éjszakai hazajövetel: a lányodnak úgy kell megoldásia, hogy ne ébredj fel.
Ha zavar az autó, álljon mef messzebb. Legyen extra csendes ha hazaért. Itt mindenki a kérdező szidja de simán lehet hogy a lány úgy viselkedik mintha egyedül lenne a lakásban. Levegőnek nézi az anyját, nem érdekli hogy felébred az anyja, zörög stb. Az együttélés kompromisszummal jár mindenki részéről
Alapvetőnek kell lennie, hogy az ember kopog, a SAJÁT HÁZÁBAN IS! Én sem rúgom rá az ajtót sem a férjemre sem a vendégekre szarás közben, hanem kopogok. Amikor vendégek vannak a vendégszobában, akkor is kopogok. Mert lehet öltözik, meztelen, szexel, maszturbál vagy épp marhára szeretne egyedül lenni, csendben.
Nem lehetsz akkora prosztó, hogy nem fogod fel mi a baj azzal, ha képtelen vagy kopogni. Egyébként valószínűleg azért nem jöttök ki jól, mert világ életedben ilyen tapintatlan bunkó voltál, a lányod reakciója meg ezekből fakadhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!