Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bajban vagyok, hazakoltozott...

Bajban vagyok, hazakoltozott a lanyom. Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
A koronavirus, illetve egyeb problemak miatt a 23 eves lanyom szorult anyagi helyzetbe kerult, kenytelen volt par honapja hazakoltozni (hozzam). Valoszinu atmeneti megoldas csak. Sose jottunk ki igazan jol, pedig alapvetoen szeretjuk egymast. Kulon lakreszt alakitott ki maganak, de a konyha kozos. Utalom amikor foz, egesz egyszeruen rosszul vagyok, mert en automatikusan takaritok fozes kozben magam utan, o pedig csak utolag amikor mindennel kesz. A masik problema a kopogas. Elosztottuk a hazimunkat, ha mondjuk en szedem le a szaritot es neki is van ruhaja, azt leviszem neki. De koszonet helyett ram morog, hogy miert nem kopogok. De ugyan ez van ha csak beszelni szeretnek vele par szot. Ejszaka jar altalaban haza, addig nem tudok nyugodtan aludni amig haza nem er, mert tudom, hogy a kocsi hangjara ugyis felkelnek, igy inkabb nem alszom. Mit tehetnenk a bekesebb egyutteles erdekeben? 3 eve koltozott el itthonrol, javult is a viszonyunk rengeteget. Most pedig kezdodik minden elorol. Elvileg mar csak par honapot kell kibirjak/kibirnunk, de nem akarom, hogy megint eljussunk a veszekedesig, utalkozashoz.

2020. júl. 8. 19:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%
Az 50-es troll, ne reagáljatok rá.
2020. júl. 9. 05:51
 52/65 anonim ***** válasza:
100%

"Szvsz. a sajat hazamba nem kell kopognom, ugyan megis mit csinalna amit nekem nem szabadna latom? "

Akármit. 17 éves a lányom, ugy 3 éves kora óta kopogok az ajatajan, ha be akarok menni a szobájába. Ezt varom el tőle is, ért ő példát mutatok neki.

2020. júl. 9. 06:47
 53/65 anonim ***** válasza:
100%

Napi szinten én sem bírtam,anyukám személyiségét,még telefonban sem bírom ha olyan csak azt én leteszem ha elegem van anyukámbol,szó nélkül ,vagy mielött rákérdezne rá szólok hogy elne kezdje mert most nem érzem úgy magam hogy elviseljem hülyeségét

De attól még szeretem távolság sokat segít ,küldtem,már neki csomagot aminek tudtam hogy örülni fog ,és 40 éves koromban jöttem rá hogy anyukám nem nagyon változik meg ,így nagyjából elfogadtam olyannak amilyen ,ő meg rájött hogy felnöttem .

2020. júl. 9. 07:12
 54/65 anonim ***** válasza:
100%
Mindent elmondtatok. Csak egy gondolat még a kopogás hasznosságáról: lehet, sőt valószínű, hogy az esetek többségében semmi különöset nem csinál, mikor rányitsz, pl. olvas vagy telefonozik, de képzeld el, hogy el van merülve valamiben, te meg besettenkedsz a ruhákkal. Felnéz és hirtelen ott van valaki. Gondolom frászt kap. Én azt kapok ilyen helyzetekben. És akkor még ott lehet a többi dolog, amit a többiek mondtak, pl. öltözik, telefonál, pihen, stb. Szerintem ez nálad egy elvi kérdés, hogy "az én házam, nem kopogok", viszont ez nem így működik, ha együtt éltek, alkalmazkodni kell egymáshoz. A kopogás ebből a szempontból apróság és praktikus. Ha viszont nem elfogadható hangnemben szól, azt tedd nyugodtan szóvá. Beszéljétek meg szerintem egy semleges helyen, hogy mit vártok a másiktól. De ez ne egy játszma legyen, ne az legyen a célod, hogy mindenképpen elfogadja a te szabályaidat, hanem az, hogy mindketten tényleg kényelmesebben éljetek egymás mellett.
2020. júl. 9. 07:35
 55/65 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a lánnyal vannak gondok..
2020. júl. 9. 08:12
 56/65 anonim ***** válasza:
100%

Én is elköltöztem otthonról egy jó pár éve, de ha esetleg összevesztem a párommal és nem akartam otthon maradni, engem édesanyám hazavárt és nem okozott problémát, hogy ha esetleg pár napot ott szerettem volna tölteni. Nekem ahol a családom és édesanyám van, az az otthonom, hiába külön élek párkapcsolatban már x éve. Ha megyek meglátogatni, akkor haza megyek.. sajnálom, hogy te úgy gondolod, hogy a lányod vendég.

26N

2020. júl. 9. 08:14
 57/65 anonim ***** válasza:
82%
Az a baj ezekkel a vénasszonyokkal 50 felett, hogy azt hiszik tökéletesek. Képtelenek már alkalmazkodni és nekik kell, hogy igazuk legyen. Ha egy csepp szeretet lenne a lánya felé, akkor örülne, hogy együtt lehetnek és nem basztatná. Vegyél macskát kérdező, és küld el a lányod.
2020. júl. 9. 08:17
 58/65 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig ahol több ember él együtt ott mindenkinek alkalmazkodni kell, ez mindenhol így van. A kopogás az ajtón meg azért nem meríti ki ezt a fogalmat..
2020. júl. 9. 08:27
 59/65 anonim ***** válasza:
68%

Itt mind a két félnek alkalmazkodnia kellene. Kérdező : kopogj, nem olyan nagy dolog.

Éjszakai hazajövetel: a lányodnak úgy kell megoldásia, hogy ne ébredj fel.

Ha zavar az autó, álljon mef messzebb. Legyen extra csendes ha hazaért. Itt mindenki a kérdező szidja de simán lehet hogy a lány úgy viselkedik mintha egyedül lenne a lakásban. Levegőnek nézi az anyját, nem érdekli hogy felébred az anyja, zörög stb. Az együttélés kompromisszummal jár mindenki részéről

2020. júl. 9. 09:43
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetőnek kell lennie, hogy az ember kopog, a SAJÁT HÁZÁBAN IS! Én sem rúgom rá az ajtót sem a férjemre sem a vendégekre szarás közben, hanem kopogok. Amikor vendégek vannak a vendégszobában, akkor is kopogok. Mert lehet öltözik, meztelen, szexel, maszturbál vagy épp marhára szeretne egyedül lenni, csendben.

Nem lehetsz akkora prosztó, hogy nem fogod fel mi a baj azzal, ha képtelen vagy kopogni. Egyébként valószínűleg azért nem jöttök ki jól, mert világ életedben ilyen tapintatlan bunkó voltál, a lányod reakciója meg ezekből fakadhat.

2020. júl. 9. 13:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!