Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyu megbocsá...

Mit tegyek, hogy anyu megbocsásson? Van még egyáltalán esély, hogy megbocsásson?

Figyelt kérdés

15 éves voltam mikor a szüleim elváltak, mert apának barátnője lett. Apáé a házunk, így anyunak albérletbe kellett költözni. Én nem akartam elköltözni, nem akartam egy kis lakásban nyomorogni. Igen, bevallom szerettem a nagy házban élni, szerettem, hogy van medencénk, szerettem, hogy apa bármit megvesz nekem, és akkor még apa barátnőjét is mondhatni kedveltem. 23 éves volt, olyan volt, mintha a nővérem lenne, csomószor eljártunk együtt, elvitt vásárolni, még a barátnőinek is bemutatott. Anya viszont rettenetesen megharagudott rám, konkrétan alig állt szóba velem, de ha igen, akkor is csak azért, hogy elmondja mekkorát csalódott, hogy így elárultam. Ha mesélni akartam neki valamit, arra is az volt a válasz, hogy meséljem "annak a k__vának". Egy idő után már nem is mentem hozzá. De közben apa barátnője nagyon megváltozott, észrevettem, hogy elkezdett engem fúrni apánál, uszította ellenem. Pl mikor meglett a jogsim, lebeszélte apát róla, hogy kocsit vegyen nekem, mert pesten úgyse kell... Többször megvádolt, hogy én ellopom az ő ruháit, sminkjét, meg kutatok a cucca között, apa meg mindig neki adott igazat. Mikor egyetemre mentem, akkor is majdnem meggyőzte apát, hogy menjek koliba. Aztán szerencsére a legjobb barátnőmmel meg az ő anyukájával végül meggyőztük, hogy egy, úgyse vennének fel koliba, kettő sokkal nyugisabb egy lakás. Ezután apa barátnője teljesen megőrült, elkezdte terjeszteni rólam, hogy idegbeteg vagyok, nyugtatókat szedek, meg drogozok, azt is tovább mondta, hogy lopok tőle, pedig soha egy tollat nem vettem el. Apa előtt persze nagyon megjátssza magát.Tisztára kikészített idegileg, azóta max havi 1x megyek haza, de iszonyat gyomorgörcsöm van minden alkalommal.

Közben anyunak is lett új pasija. A pasinak van egy kislánya, folyton együtt fényképezkednek, anyának is van kint faceen egy csomó kép a kislánnyal. Rólam egy sincs... Faceen tudtam meg azt is hogy összeházasodtak a pasival. Fel sem hívott, még egy üzit sem írt, nem hogy meghívott volna. Az esküvői képeken a pasija kislányával pózol, meg együtt mosolyognak. Sírógörcsöt kaptam mikor megláttam. Írtam persze, hogy gratulálok, de nem válaszolt. Hívni is próbáltam sokszor, de nem veszi fel, vagy kinyom.

Tegnap meg apa barátnője jelentette be facebookon, hogy terhes. Hívtam is rögtön apát, hogy hogy hogy nekem nem szólt erről. Erre közölte, hogy óó Kata (apa barátnője) nem akart kivételezni, így mindenki egyszerre tudta meg, meg majd úgyis mondták volna, ha haza megyek...

Már lassan tényleg idegbeteg leszek, tegnap egész este sírtam. Írtam üzit megint anyának, de meg se nézte. Nagyon egyedül vagyok és nagyon hiányzik anya. Régen annyira jóban voltunk, úgy szeretném, ha kibékülnénk, de teljesen elutasít. Tényleg bármit megtennék, hogy megbocsásson, de így hogy? Van még valami esély? Mit kellene tennem?

2020. jún. 22. 18:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/154 Savlekotő ***** válasza:
21%
ha egy lány nem az anyjával tart, és az a nő, aki egy gyereknek nem tud megbocsátani. Ez a tipikus van medencés villa jó mód csak érzelmek nincsenek semmi kötődés egymáshoz,senki se kötődik se szülő se gyerek,csak javakhoz pénzhez tárgyakhoz kötődnek,aztán mikor valakinek kifelé áll a rúd ebből a felszínes luxi körből, dörgölőzne ahhoz aki iránt eleve semmit nem érez mert azt pénzen nem vehet,csak épp most onnan várna kis jólétet.. 15 évesen meg már simán van annyi esze egy lánykának hogy a luxus a fontos,mivel ezt látta születésétől a hibás családi mintában..
2020. jún. 22. 20:05
 32/154 anonim ***** válasza:
96%

Egész őszintén: semmit ne tegyél! Az anyád és az apád mindketten önző, szar emberek, akik a házasságuk sikertelenségét a gyerekükön torolták meg.

Végezd el a sulit, legyél sikeres és ne tartsd egyikkel sem a kapcsolatot!

2020. jún. 22. 20:09
 33/154 anonim ***** válasza:
80%

29-es, képzeld, lehet, hogy a 40-es anyuka se szeretett volna szoba-konyhás tömblakásban költözni, csak hát jött a gátlástalan kis pitsa, aki a 23 éves valagát beletette a készbe.

abba a készbe, amit apuci feltehetőleg az alatt rakott össze, miközben az asszony szoptatott, pürésített, orrot törölt, hisztit hallgatott és szülői értekezletre járt..

2020. jún. 22. 20:13
 34/154 anonim ***** válasza:
29%
29es nehogy már az anya legyen a rossz amiért a kisasszony a papabankhoz húzott az anyja helyett? Nincs gond azzal ha valakinek a pénz a legfontosabb csak akkor ne várja el hogy ha már likvidálta az anyját, az utána szeresse és tárt karokkal fogadja. A kérdező döntött, és most hogy otthon már nincs popsinyalcsi, próbál visszagebeszkedni az anyjához. Kezd rájönni hogy őt őszintén nem szereti senki ezért kiborult.
2020. jún. 22. 20:14
 35/154 anonim ***** válasza:
41%

"Jól van lehet szidni, de szerintem ti is így döntöttetek volna a helyembe."

Nem drágám, nem így döntöttünk volna a helyedBEN. Én konkrétan leköptem volna az apámat és többet szóba sem álltam volna vele, ha MEGCSALTA!!!! volna az anyukámat! Felfogod egyáltalán? Megcsalta!!!! Te meg még az apuval meg a k**rvájával maradtál és az ő seggüket nyaltad a pénzért, anyukádat letojtad! Szegény, remélem, hogy kárpótolta őt a sors, és most boldog kapcsolatban él és a kislány is szereti őt! A legundorítóbb, legmocskosabb dolgot tetted, és még komolyan azt képzeled, hogy mindenki más is így döntött volna? Hát NEM, nyuszikám, egyetlen normális ember sem döntött volna így!

2020. jún. 22. 20:14
 36/154 anonim ***** válasza:
81%
30-as manipuláció ide vagy oda (én is futottam bele ilyen emberbe) engem aztán semmivel le nem vett volna a lábamról az az ember, aki ilyet tett a családommal!
2020. jún. 22. 20:17
 37/154 anonim ***** válasza:
15%
Ne védjétek már ennyire, hogy jaj 15 éves kislány! Persze, kislány, több f. fogott mint kilincset, drogozik, bulizik az ilyen, ahhoz nem kislány? Csak ha arról van szó, hogy az egyetlen elfogadható döntést kellene meghoznia? De undorító egyedek irkálnak ide is!
2020. jún. 22. 20:18
 38/154 anonim ***** válasza:
75%

“ abba a készbe, amit apuci feltehetőleg az alatt rakott össze, miközben az asszony szoptatott, pürésített, orrot törölt, hisztit hallgatott és szülői értekezletre járt..”

Ha ez így lett volna, akkor a vagyonmegosztáskor megkapta volna a felét

2020. jún. 22. 20:18
 39/154 anonim ***** válasza:
79%
Előző: apuci valószínűleg jól ki is semmizte az asszonykát, így szokott ez lenni.
2020. jún. 22. 20:21
 40/154 anonim ***** válasza:
41%

37-el értek egyet. te az apádat és a pénzéhes kvát választottad. maradj is ott

a botnak két vége van.

ahányszor apád nőjére "nyomtál egy lájkot", annyiszor arra is, hogy anyád ki lett semmizve

2020. jún. 22. 20:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!