Mi lenne a helyes megoldás? Gyerekek mikor dönthetnek kivel szeretnének lenni?
ma 14:03-as: láthatólag nem fogod fel, miröl van szó!
NEm azt írja senki, hogy az apa pozitív, hanem hogy az anya igen negatív, mert egy balhézós valakit akarna a gyerekek nyakára költöztetni, és ez teljesen érthetö módon a gyerekeknek nem tetszik, ezért nem akarnak az anyánál maradni.
71!
Egészen pomtosan hol is van szó arrol, hogy balhézós lenne a partner? Egyetlen megjegyzést tett a kérdező, amiben az szerepelt, hogy nem ugy beszéltek egymással, ahogy kellett volna. Ez kp a kapcsolatok 80%-ban megesik.
A gyerek elhelyezést már rég el kellett volna intézni, tudom
Ezzel le lett volna zárva az apjukkal való kapcsolat
Lehet nem vagyok a legjobb anya, de semmi olyat nem tettem ami miatt a gyerekek nem nálam lennének!
Én nem akarom a papírt lebegtetni a gyerekek szeme előtt
Fényezni sem akarom magam, sőt
Tudom, hogy nagyon el vannak kényeztetve
15, illetve 10 évig csak ők voltak nekem
(Most is itt fexik a 16 éves rajtam!)
Persze hogy nagy változás nekik hogy van egy férfi aki időt vesz el tőlük
De nem élhetem le az életemet egyedül csak azért, mert mások mondják meg mit tehetek
Nem a gyerekekre gondolok!!!!
Gyerekek tudom hogy lenyugszanak! Ismerem őket! Fel lettek hergelve (mama, nagybácsi)....
Nem voltak itt olyan problémák ami miatt mi eldobnánk egymást! Erről szó sincs!
Most kivárás van. Már mi is kicsit megnyugszunk, nem látom olyan borúsan a helyzetet
Ki emlegette a "párodat" az elmúlt hétben, a gyerekeid?
Akkor meg azt nem értem, mit nem értesz, ö az, akivel nem akarnak egy háztartásban élni, logikusan ö ellene tiltakoznak, ezért emlegetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!