Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a helyes megoldás?...

Mi lenne a helyes megoldás? Gyerekek mikor dönthetnek kivel szeretnének lenni?

Figyelt kérdés
Van két gyerekem. 16 és 12 évesek (lány, fiú). Apjukkal 5 éve nem élünk együtt. Én a 2 gyerekkel közös házban lakok. Van egy vőlegényem, akit a gyerekek nem igazán fogadnak el. Egy év együttélés után az apai nagymamával és nagybácsival (az apjukat is belevonva, aki 5 éve nem is látta a gyerekeket) összefogva elérték, hogy elköltözzön. Nem akartunk komolyabb összetűzést, esetleg verekedést, mert komoly dolgokkal fenyetettek.

2020. ápr. 30. 09:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
12%

ma 14:03-as: láthatólag nem fogod fel, miröl van szó!

NEm azt írja senki, hogy az apa pozitív, hanem hogy az anya igen negatív, mert egy balhézós valakit akarna a gyerekek nyakára költöztetni, és ez teljesen érthetö módon a gyerekeknek nem tetszik, ezért nem akarnak az anyánál maradni.

2020. máj. 1. 18:32
 72/78 anonim ***** válasza:
28%

71!

Egészen pomtosan hol is van szó arrol, hogy balhézós lenne a partner? Egyetlen megjegyzést tett a kérdező, amiben az szerepelt, hogy nem ugy beszéltek egymással, ahogy kellett volna. Ez kp a kapcsolatok 80%-ban megesik.

2020. máj. 1. 18:42
 73/78 anonim ***** válasza:
19%
Most konkrétan azon megy a vita, hogy kinek adnák a gyerekeket. Hát szerintem ha a hozzászóló elvenné a gyerekeket az anyától mert néha vitatkoznak a párjával és ez nem tetszik a gyerekeknek és odaadná az apának aki évek óta azt se kérdezte meg élnek e még akkor nála vannak bajok fejben. Lehet, hogy nem ő az anyukák mintapéldánya és nem tökéletes, de még mindig jobb az apánál aki gyakorlatilag lemondott a gyerekeiről. Sztem nyugodtan menj bíróságra, szerezz egy jó ügyvédet és csak nyerhetsz!
2020. máj. 1. 19:55
 74/78 A kérdező kommentje:

A gyerek elhelyezést már rég el kellett volna intézni, tudom

Ezzel le lett volna zárva az apjukkal való kapcsolat

Lehet nem vagyok a legjobb anya, de semmi olyat nem tettem ami miatt a gyerekek nem nálam lennének!

Én nem akarom a papírt lebegtetni a gyerekek szeme előtt

Fényezni sem akarom magam, sőt

Tudom, hogy nagyon el vannak kényeztetve

15, illetve 10 évig csak ők voltak nekem

(Most is itt fexik a 16 éves rajtam!)

Persze hogy nagy változás nekik hogy van egy férfi aki időt vesz el tőlük

De nem élhetem le az életemet egyedül csak azért, mert mások mondják meg mit tehetek

Nem a gyerekekre gondolok!!!!

Gyerekek tudom hogy lenyugszanak! Ismerem őket! Fel lettek hergelve (mama, nagybácsi)....

Nem voltak itt olyan problémák ami miatt mi eldobnánk egymást! Erről szó sincs!

Most kivárás van. Már mi is kicsit megnyugszunk, nem látom olyan borúsan a helyzetet

2020. máj. 2. 21:11
 75/78 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kitartást!
2020. máj. 5. 00:16
 76/78 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire vélni, hogy az apjuk szinte soha nem volt emlegetve 5 év alatt, ezzel ellentétben a párom az elmúlt egy hétben annál többször.....
2020. máj. 5. 07:16
 77/78 anonim ***** válasza:
0%

Ki emlegette a "párodat" az elmúlt hétben, a gyerekeid?

Akkor meg azt nem értem, mit nem értesz, ö az, akivel nem akarnak egy háztartásban élni, logikusan ö ellene tiltakoznak, ezért emlegetik.

2020. máj. 5. 07:33
 78/78 anonim ***** válasza:
13%
Ennek az az oka, hogy a párodat valamiért nem kedvelik, de az apjukat kb nem is ismerik, max azt gondolják hogy na majd ott minden happy lesz. Szerintem ha oda is költöznének hozzá kb egy hét múlva sírva szaladnának haza hozzád. Mikor én pici voltam ha összevesztem a szüleimmel a szomszédhoz meg a barátnőm szüleihez akartam költözni😃
2020. máj. 5. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!