Mi lenne a helyes megoldás? Gyerekek mikor dönthetnek kivel szeretnének lenni?
60!
Nem így van. Épp miután nem volt gyermekelhelyezes, csak és kizárólag az anya ÉS az apa beleegyezésével költözhetnek bárhová. Nem apa dönt, nem anya dönt, hanem együtt döntenék.
Az a gyerek, amelyik sperciális ellátást igenyel, arra nem 12/hó van. Itt a helyzet egyszerű, sem az anya sem az élettársa nem normális. A gyerekek menni akarnak, akkor mit kell a sz.@rt rágni és nem engedni? Mindenki jól járna. A gyerekek is, az anya is, hisz nem kellene perelnie, a gyerekek apja is, és a "minta" anya élettársa is. Nem értem mit kell ennyit vacakolni. A gyerek szülei szépen elmennek egy ügyvédhez, ezt írásba foglalják. Persze kedves utolsó az anya elesik az eddig kapott pénztől, de tudod ott van az is, hogy utána neki kell gyerektartást fizetnie, és hát az ugye kiesés. Nem tudom mennyit változott a törvény, de nekem az utolsó infóm gyerektartásra havi min 15000, vagy a fizetés 20%a. Elméletileg a gyerekek apjának havi min 30at kellene fizetni a két gyerek után, plusz családi. Az olyan ~60000. Aki 60ból nem tud két gyereket iskolába járatni, etetni, öltöztetni az azért kicsit para. Nyilván nem azt mondom, hogy ez sok pénz, mert nem az, és arra a gyerekre, aki spec. ellátást igényel azért vannak állami kedvezmények. Nyilván nem jó, ha egy gyerek nem egészséges, de annak a gyereknek pont nem egy ilyen anya, és üvöltöző állat kell, mint az anya élettársa. Továbbra is azt mondom, hogy csak az anya oldalát ismerjük a többiekét nem, az anya épp eléggé leírta magát.
Egyébként, ha én a gyerekek apja lennék, ÉS az anyával elváltam volna ÉS fizetnék havonta tisztességesen ÉS a gyerekeimtől megtudnám azt, hogy egy ilyen fazon kiabálna velük tuti megpakolnám, de még valószínűleg az exfeleségemet is, ha annyi esze van, hogy ezt hagyja.
69!
Igazad van! Xar az anya. A szemétládája 5 EVE NEVELI EGYEDÜL a gyerekeket. A csodálatos apuka 5 ÉVE XARUL RÁJUK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!