Mi lenne a helyes megoldás? Gyerekek mikor dönthetnek kivel szeretnének lenni?
Figyelt kérdés
Van két gyerekem. 16 és 12 évesek (lány, fiú). Apjukkal 5 éve nem élünk együtt. Én a 2 gyerekkel közös házban lakok. Van egy vőlegényem, akit a gyerekek nem igazán fogadnak el. Egy év együttélés után az apai nagymamával és nagybácsival (az apjukat is belevonva, aki 5 éve nem is látta a gyerekeket) összefogva elérték, hogy elköltözzön. Nem akartunk komolyabb összetűzést, esetleg verekedést, mert komoly dolgokkal fenyetettek.2020. ápr. 30. 09:31
11/78 A kérdező kommentje:
10es
Nem vágták tönkre, azt nem hagyjuk!
Kitartunk egymás mellett! Csak jelenleg nem lakunk vele együtt.
2020. ápr. 30. 10:12
12/78 anonim válasza:
Hát, én visszaköltöztetnem. A gyerekekkel meg kozolnem, hogy nem kell szeretni, de elfogadni és tisztelni igen és ha ez nem megy, én is meg tudom ám keseríteni az ő életüket egy pillanat alatt.
13/78 anonim válasza:
1. kérdésem: apukának van most élettársa? 2. A te vőlegényed biztos nem tett semmi rosszat? Csak mert számomra elég furcsa, hogy a gyerekek inkább egy kvázi idegenhez költöznek, csak azért mert neked van valakid. Az én anyukámnamis 16 éves koromban lett új párja, akkor se volt vele bajom, mivel én már éltem a saját életemet, ő nem szólt bele, olyan volt velem mint egy haver, aki ha kellett adott tanácsot, a mai napig jó a viszonyunk. Ezt csak azért írtam le, mert ha nem is ismerik az apjukat, na meg már nem is olyan kicsik nem hiszem hogy csak az a bajuk a pároddal, hogy nem az apjuk az. Esetleg ezt le kellene ülnötök vele is megbeszélni, mert sajnos hallottam nem egy olyan esetet ahol pont hogy a nevelőapa üldözte el a gyerekeket, csak az anyuka annyira elvakultan szerelmes volt, hogyebből semmit nem vett észre
14/78 A kérdező kommentje:
13as
Mint mindenkinek, a vőlegényemnek is vannak hibái. De szerintem nem akkorák mint amekkora problémát csinálnak belőle!!!!
2020. ápr. 30. 10:19
15/78 anonim válasza:
Én sehol nem látom utolsó, hogy a gyerekek elköltöztek vagy elköltöznének. Simán csak kiutálták a kerdezo pasiját a házból.
16/78 A kérdező kommentje:
15ös
Fenyegetőznek vele
Mondtam nekik h amíg él az apjuk is meg én is, addig csak köztünk választhatnak. Arról szó sem lehet, hogy mama....
2020. ápr. 30. 10:24
17/78 anonim válasza:
Fenyegetőzzenek. Nem fognak az apához kerülni, a nagyszülő meg képbe se kerül. Ezt nyugodtan el is mondhatod nekik.
18/78 anonim válasza:
Mik azok a hibák? Ha tényleg nem nagy dolgok lennének, akkor nem lapítanál így, hogy nem lehet leírni.
19/78 A kérdező kommentje:
18as
Nem lapítok!
Az alap probléma az az, hogy a gyerekek akarják megmondani hogy kivel (nem) lehetek együtt....
2020. ápr. 30. 10:42
20/78 anonim válasza:
Igen, és most sem válaszolsz, erről beszéltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!