Mi lenne a helyes megoldás? Gyerekek mikor dönthetnek kivel szeretnének lenni?
Én már hozzászóltam ehhez, de kérdező abszolút szánalmas vagy. Talán egy hangyaf.@sznyival lehetsz jobb mint anyám. Az élet valóban nem fekete és fehér. Vannak gyerekeid. Van egy fazon, akit nem tudnak elfogadni. És Te ott tartasz jelenleg, hogy elindítasz egy gyerekelhelyezési pert pusztán azért, hogy a bíróság eldöntse kinél legyenek a gyerekek. Ezzel bebiztosítod magadat, mert a gyerekeket ahogy mondtad jó eséllyel nem fogják gyámként megjelölni azaz alaptalanul lejáratod az exférjedet, és a gyerekeknek majd tudsz egy papírral előrukkolni, hogy nézzétek nálam vagytok elhelyezve, és ezt a fazont, aki ah élettársam, ha besz.@rtok is el kell fogadnotok! Hát ki vagy Te? Nem tudsz lejjebb süllyedni ettől a szinttől. Én az anyámmal nem beszélek már jó pár éve, mert elég csúnya dolgokat tett, de tudod, te mint mintaszülő megérdemelnéd, hogy a gyerekeid szembe köpjenek. Jó dolog utánuk havonta felvenni a pénzt, ugye? Pláne azután a gyereked után, aki speciális ellátást igényel. Az biztos, ha a gyereked lennék velem nem lenne könnyű dolgod, mert én előbb mennék egy nevelő otthonba, mintsem, hogy ilyen önző szülőm legyen. És bocsánat, hogy ilyen nyersen fogalmazok, én anyámnak is megmondtam a véleményemet, és ez alól te sem vagy kivétel! Szégyelld magadat kérdező!
Az életben tudod egy ember sokszor el tud bukni, és pofára esni, ugyanis az élet nem egy langyos víz, amiben csücsülsz, hogy milyen kellemes. Az életben, ha pofára esel, próbálsz felállni, és nem mindegy mikor, hol, milyen téren hasalsz el. A gyerekeid örökké a gyerekeid maradnak, és ha megöregszel jó eséllyel a sz.@ros pelenkát is kiveszik majd alólad, de ez az ember, akit a gyerekeid nyakára akarsz szakítani nem tudhatom sosem mennyire biztos pont, és meddig biztos pont. Erre nincs garancia, de a gyerekeidre van! És Neked a gyerekeidet kellene nézni. Nekem fényezheted itt magadat, hogy mennyire jó anya vagy, nálam elástad magadat, és a hozzáállásoddal is! Amit te produkálsz, az minősíthetetlen, és a gyerekeid helyében én jelentenélek fel, vagy küldenélek el szakemberhez, hogy vizsgáljon ki! Mert így a gyerekeid további gyámságára te is alkalmatlan vagy. Ebben az ügyben, ha pert is indítasz és egy normális bíró kapná ezt az ügyet nyomban egy igazságügyi pszichológust is bevonnék ebbe az ügybe, hogy beszélgessen el veled és a gyerekeiddel is természetesen külön.
"Viszont ha a gyerekek elmesélik, hoyg mennyire nem érzik magukat jól/biztonságban az új hapsid mellett, akkor kiemelhetikm öket a családból, elhelyezhetik a nagyszülöknél, de nem feltétlen hagyján veled öket!"
Orbitális baromság.
54!
Nézd, mint elvált szülők gyereke bizton állíthatom, hogy annak a szerencsétlen partnernek a létezésén kívül a világon semmit nem kell tennie ahhoz, hogy utálja a gyerek. Hiszen ő az, aki miatt anyu és apu nem lesz együtt, ő az, akire anyu figyelmet fordít helyettem, ő az, aki anyuval időt tölt, stb. Teljesen átlagos hozzáállás egy gyerektol. Pláne, ha anyu évekig egyedül volt és minden de minden a gyerek körül forgott.
58!
Láttál már kamaszt? Kb mind azt képzeli, hogy körülötte forog a világ. Köze nincs a neveléshez, ez a normális, az evolúció része
A gyerekek simán elköltzöhetnek a mamához is, ha az APA beleegyezik.
Ugyanis mivel semmiféle gyerekelhelyezés sem volt eddig, a gyerekekröl bármelyik szülö dönthet.
A gyerekeknek joguk van az apához költözni, illetve az ö engedélyével akárkihez - a szomszéd Pista bácsihoz is.
Ha az apának nincs kifogása az ellen, hogy a mamánál legyenek, akkor minden további nélkül lehetnek ott.
Aki szerint meg a gyerekek az anya minden kapcsolatát megtorpedóznák, az olvassa el, amit az anya nagy nehezen kinyögött: az ordítós veszekedéseket nevezi "kisebb hibának" az új férfi részéröl. Szerintem meg tökéltesen érthetö, ha a gyerekek nem akarnak olyan valakit elfogadni, aki így viselkedik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!