Mi lenne a helyes megoldás? Gyerekek mikor dönthetnek kivel szeretnének lenni?
Azért azt értsd már meg, hogy ha egy férfi odaköltözik hozzád, akkor együtt fog élni a gyerekeiddel is. Teljesen érthető, hogy ebbe van beleszólásuk, hiszen érinti őket. Az a te álláspontod, hogy ne szóljanak bele, ki költözik oda, de ha rosszul érzik magukat, nem is költözhetnek a nagymamájukhoz (aki eszerint szívesen fogadná őket).
Ahogy nézem, pont a gyerekeid kompromisszumkészek, mert ők hajlandóak lennének a nagymamához elköltözni, és akkor lakhatnál a pároddal. De te csak azért se engeded. Most tehát van egy állóháború a gyerekeiddel. Mi ebben a jó neked????
Goldmund!
Nem, nincs a gyerekeknek ebben beleszólása, még veletlenul se. Véleményük lehet, el is mondhatják, de amúgy közük nincs hozza. Házasság, válás, gyermekvallalas: érint ő a gyerekét, hátassal van rá, de NEM SZÓLHAT BELE
Hozzáteszem.
Soha nem voltam rossz anya. Pont az is a probléma, hogy eddig csak nekik éltem (akkor is mikor még nem 3an voltunk, mert az csak látszat kapcsolat volt már évek óta) és most féltékenyek.
Sántít az érvelésed, kérdező!
A gyerekeid féltékenyek? Akkor miért akarnának a nagymamához költözni?
És te miért ellenzed alapból? Akkor simán együtt lakhatnál a pároddal.
Lehetne itt olyan megoldást találni, aminek mindegyikőtök nyertese lenne, de ahhoz nem ilyen hozzáállás kéne.
Nem tudom ki mondta hogy mamához akarnak költözni?
Azt írtam, hogy ezzel fenyegetőznek,nem mást
Az élet korántsem fekete és fehér
Az lesz a megoldás, hogy majd a bíróság dönt, hogy az apjukkal vagy mellettem a helyük.
Ezt igazából már rég el kellett volna rendezni!
Korántsem hiszem hogy az apjuk mellett döntene a bíróság.
5 éve nem látta őket!
Ugy tudom jogilag 16 eves kor utan. De ha van valas es gyefmekelhelyezesrol/lathatasrol dontes. Ha nincs akkor elvileg mi dketten rendelkeztek azonos szuloi felugyeleti joggal. Apahoz mehetnek. Mamahoz, nagybacsihoz NEM. 18 eves kor utan meg ahova akarnak.
A mi esetunkben 17 eves es folotte korban minden gyerek engem, mint uj part ki akart utalni, miert? Mert elvartam, meg.ondtam a legelejetol kezdve, hogy en nem fogok mas utan otvaros retket felkaparni a kozos hasznalatu helyisegekbol, es folyamatosan utanuk pakolni a ganajt es elturni, hogy drogozzanak, cigizzenek a lakasba. Ami reszben az en tulajdonom is volt. Nyilvan egybol en lettem az osellenseg. Fuuuu beszol, hogy a taskam ne az eloszoba kozepere legyen lek.rakva, hogy huzzam le a vecet? Hogy tegyek magam utan budipapirt? Hogy neha menjek mar boltba? Vagy ne hagyjam nyitva a lakast ha elhuzok otthonrol es nincs otthon senki? Vagy ne a lepcsohazban fuves cigizzek? Fuhuuu en voltam a gonosz szt...
Na ennyit a ne szoljon be semmiert az uj par. Gyerekeidnek nem tetszik az uj felallas. Volegennyel beszeld meg, a nevelest hagyja rad, de mondja el a kozos egyuttelesben kozos helyisegek hasznalataban mik a szabalyok es beszeljetek at. Ha nem uavarjak egymas koreit, akkor ennyi. Gyerekeidnek koszonniuk kell a volegenynek es ennyi. Szeretni nem kell, de mint masik felnott embert bunkozni se bunkozhatnak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!