Mi lenne a helyes megoldás? Beteg gyerek egy 1éves mellé?
Rosszul állsz hozzá. A másik gyerek nem rokon, nem látogató, hanem ugyanúgy a férjed gyereke, mint az egy éves. (Fél)testvérek.
Szép is lenne, ha a testvér nem mehet haza, mert a kisebbik beteg... Ha nálatok lesz még egy gyerek, akkor hogy fogod megoldani?
Nekem is ekkora a legkisebb, két nagy tesó van. Nem lett tőle komoly baja, hogy elkap tőlünk ezt-azt, legalább átesik rajta, és nem ovis korban esik betegségből a másikba. Tapasztalat.
Az orvosod jó hülyeséget mondott, akik együtt vannak, ugyanolyan, max előbb elkapja a nem beteg.
Tudom, nekem is vannak kisebb testvéreim, ha az egyik beteg volt, akkor tuti, hogy legkésőbb 3 napon belül elkapta a másik is.
Csak mésképp viselték, a nagy lázasan is pörgött, a kisebbik meg az ágyból nem kelt ki, kb. egész nap aludt.
Szóval hülyeség, hogy akik együtt élnek, az nem kapja el, stb. Dehogynem. :)
És külön szép, hogy "idegenként" emlegeted a gyereked TESTVÉTRÉT!
Már most megkülönbzöteted a kettőt, és számodra az a gyerek, csak egy "idegen kolonc"... szánalmas, tudod, simán adódhat úgy, hogy a párod GYEREKE hozzátok költözik ilyen-olyan oknál fogva.
Akkor mit csinálsz? Neked "csak egy idegen", neki viszont a saját kisfia.
Engem is utált mostohaanyám, mert "hozott gyerek" voltam, gyarkolatilag folyamatosan éreztette velem, hogy nekem nincs semmibe beleszólásom és kssoljak, meg költözzek már el, mert "senki vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!