A férjem mindent ráhagy a lányunkra, csakhogy őt jobban szeresse. A gyerek neveletlen, hisztis. Válás jó Megoldás?
Egyébként is megromlott a kapcsolatunk jóideje. Azt mondta utál,de a gyerek kell neki. Amúgy velem, meg a másik lányommal, aki az első házasságomból van,elég bunkó, és így nagyon széthúzza a családot. A kicsinek mindent szabad, akár a nagyobb gyerek rovására is. Ha otthon vagyok, visszafogottabb, de ha dolgozom, akkor főleg. Sehová nem járok a munkahelyemen kívül, mert nem akarom otthonhagyni őket apával 3-asban. A kicsi is utálatos a naggyal, kiabál vele, mindent elvesz tőle, ráüt.
Ez mind a férjem viselkedésének köszönhető.
Azt gondolom, mindenkinek jobb lenne,ha elválnánk. De a férjem erről hallani sem akar, azt mondta, vagy elviszi a kislányt magával, Vagy öngyilkos lesz. Már nagyon kivagyok, 3-asban szeretnék élni a gyerekeimmel szeretetben,békében. Nem tudom, hogy a kislányt a válás viseltée meg jobban, vagy ez a családnak nem nevezhető borzalom.
1. Azt mondta utál
2. Bunkó veled meg a nagyobbik gyerekeddel
3. Rossz hatással van a kicsire
4. Fenyegetőzik
Ha békében akarsz élni, válj el.
a gyerekek miatt lehet együtt maradni, de akkor, ha már nincs köztetek semmi a férjeddel, de jóban vagytok, jó barátok vagytok. ha ez sincs meg így nem látszik mi értelme.
amúgy ha nincs jóban a két gyerek lehet az lenne a praktikus, ha a nagy veled marad, a kicsi meg vele.
Persze váljatok el, hiszen neked ebben már igen nagy rutinod van!
Itt az ideje, hogy egy harmadik pasastól is legyen már gyereked.
...és mindig a pasasok a hibásak...
És mi lenne a gond azzal, ha a gyerek nem nálad lenne elhelyezve? Mondjuk közös felügyelet.
A gyereket két ember csinálta, ez nem úgy működik,hogy hármasban a gyerekekkel. Neki mindig az apja lesz.
Ettől függetlenül jó nagy bunkó. Elég durva dolgokat művel, de én a nagyobbik gyereket sajnálom. Meg kell mondjam eleve nem szültem volna, sőt össze sem álltam volna olyan férfivel, aki nem fogadja el a gyerekemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!