Mi lenne a helyes megoldás? Beteg gyerek egy 1éves mellé?
#9 az apjához megy a gyerek nem egy idegenhez.
Valószínű, hogy már jól van, mert ha még mindig menne a hasa nehézkes az utazás.
Akkor szültem a kicsit, mikor a nagy az iskolát kezdte.
Volt beteg, nem 1x. És bizony volt, hogy elkapta a kicsi. Kiküszöbölni nem tudtam.
(Bár szerencsére a hányás, hasmenés betegségeket sose kapta el, csak a légútiakat.)
Az "idegen gyerek" ugyanolyan gyereke a férjednek, mint a tied.
Bennem van annyi, ha beteg a nagy, hogy nem engedem láthatásra (előző kapcsolatomból van), nem szeretem, ha olyankor más van vele (igen, az apjához sem szeretem engedni.)
De unokatesóméknál apuka akkor is elviszi a lányt, ha 38 fokos láza van, mert hát a papír szerint vinnie kell. Na most apuka új párja terhes, hát kíváncsi leszek, utána hogy fog viszonyulni ehhez a témához.
"Nekem a saját gyerekem biztonsága a legfontosabb. "
Az apukának a saját gyereke ő is.
Értem mi a problémád, sőt most hogy írtad hogy nagy betegen is elviszi hozzátok az nem oké. De ne az anyukát figyeld, hanem a gyereket aki vágyik az apukája szeretetére, betegen főleg.
Ilyenkor nem megoldható, hogy apuka egy gyümölcskosárral átmegy a gyerekhez és ott töltenek együtt kis időt? A nő meg pukkadjon meg, hogy még"gondoskodó" is vagy a gyerekével.
Neki is van anya aki gondoskodik róla.
Apja is... MEg az apjának egy tapló új nője.
Ott az apja, viselje gondjat az alatt a ket nap alatt o, vagy menjen el latogatoba o a volt parjahoz. Az o gyereke a beteg gyerek is, betegen is. Viselkedjen apjakent ez alatt a ket nap alatt.
Te meg jol megmondod, hogy mig picike a tied, addig hozzatok meg betegen nem jon mas. Apuka el tud menni programot csinalni mar a nagyobb gyerkoccel, utana pedig szepen visszaviszi az anyukajahoz. 5 perc nem nagy tav.
Kecske meg a kaposzta is megmarad.
Apuka el tud menni programot csinalni mar a nagyobb gyerkoccel
az megvan, hogy ez a gyerek azért nem mehet hozzájuk, mert beteg? Ja állatkertbe vigye inkább hasmenéssel. Hát, jár a keksz, gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!