Mi lenne a helyes megoldás?
Az történt,hogy le volt mentve két kép Anyum barátjáról a telefonomra. Anyukámmal nézegettük a galériát és nosztalgiáztunk,aztán megpillantotta a képeket és kérdőre vonta,én pedig azt mondtam neki hogy a legjobb barátnőm akit a
anyum és a barátja is ismer kérte a képeket mert be akarta jelölni facebookon a pasast.
A valóság hogy azért voltak a képek lementve,mert egy másik barátnőmnek meséltem Anyum barátjáról és kért róla képeket.
Lelkiismeret-furdallásom van,pedig én csak nem akartam Anyumat összezavarni. Mit tegyek?
Általában mindig igazat mondok.
Ezek szerint félreérthetően fogalmaztam..:
A kép ami le volt mentve a férfi profilképe volt. Mind a kettő.
Szerintem is mondd el az igazat, és szerintem már az elején elmondhattad volna, mert végülis a barátnőd csak látni akarta anyukád barátját, nem?
Amúgy meg azzal is egyetértek, hogy szólj a barátnődnek a fedősztoriról, ha mégis szükség lenne arra hogy tudjon róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!