Mi van velem? Soha nem volt ilyen érzésem egy rokonom iránt, Már azt sem tudom mi a helyes megoldás!
" ha egy új lányal találkozok nehezen vesszem rá magam hogy megismerjem, ugyan úgy fiúknál is "
-na most akkor te netán búza vagy e ,mert az írásodból még azt se lehet kiolvasni hogy te Fiú/Lány vagy e
Ha tényleg az unokahúgod,az elég beteg helyzet, hogyhogy nem ismerted a tesód gyerekét?
Ha unokatesód, akkor is beteg, viszont akkor akár még házasodni is tudnátok.
Tanácsom: jobb ha kihevered..
Az utobbi bevált,
#1 fiú vagyok
És mivel soha nem láttam a lányt persze hogy furcsa lettem, mert tényleg szép a lány és engem már szinte megbabonázot, még annál a lánynál is szebb akibe szerelmes vagyok, vagy voltam, már azt sem tudom mit higyek
Én az érzelmi alapon történő lepontozást szoktam meg.
Szakszerű, jogszerű válaszok is le vannak pontozva, csak mert nem tetszik a válasz a kérdezőnek.
Egyet értek utolsóval ..
Kérdező: nyugodtan vedd feleségül, csináljatok nagy valószínűséggel beteg gyerekeket, és éljetek boldogan!
DE attól még ez kib*szottul beteg dolog, ha tetszik neked, ha nem...
Pontozni lehet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!