Mi van velem? Soha nem volt ilyen érzésem egy rokonom iránt, Már azt sem tudom mi a helyes megoldás!
Egyszerü kedves Kérdezö, szeretem a kemény zenét (ami ez esetben metal rock, hard rock, death metal, normal rock, poprock stb
Viszont szeretem a retro játékokat (ami ez esetben Sonic, Supermario , megaman, stb.
Viszont a Sonic játékok animék és képregények valamilyen okknál fogva jobban foglalkoztattot engem mint a Supermario meg a megaman, jobbnál jobb sonic játékokal játszotam eddig, és max egy két hiba van benük, dehát egy játéksem tökéletes, ebböl lett Rocker Sonic, mert szeretem a Rock-ot és a Sonic-ot,
És kérdésedre a válasz:Keres Pszihologust, mert ez akár elsö akár másod akár harmad akkor is jogilag véleményem szerint VÉRFERTŐZÉS! A saját unokahugodba? Komoly?! Te sem vagy százas, vagy szeretet hiányod van vagy nem volt még barátnöd aki ugyanúgy szeretet téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!