Mi lenne a helyes megoldás? Gyerekek mikor dönthetnek kivel szeretnének lenni?
A felsoroltak közül semmi nem volt.
Apjuk soha nem volt igazi apa.
Nem hagytam volna hogy ekkora gyerekek tönkre vágják a kapcsolatomat....
Amúgy a 16 éves már dönthet gyermekelhelyezési per eseten, mert az ő véleményét kötelesek meghallgatni. A 12 évest nem kell megkérdezniük, de testvéreket nem szoktak elválasztani.
Mondjuk enm értem a kérdést, hiszen itt apuka xarik a gyerekekre, ergo esélye sincs, hogy hozza kerüljenek. A sarkadra kellett volna állnod és közölni, hogy igenis a te életed a te életed és a sajátjukat majd úgy baxak el felnőttként, ahogy akarjak, a te magánéletedet viszont ne merjék még csak gondolatban se.
Mindig is megcsalt. Mikor elköltözött akkor a legújabb nőhöz ment lakni.
Mint mindenkinek, a vőlegényemnek is vannak hibái. De szerintem nem akkorák mint amekkora problémát csinálnak belőle.
Szeretnék bírósági gyerek elhelyezést, szabják meg az apa, illetve - mivel a mama is gusztustalan módon beleszólt - a mama láthatási lehetőségét is.
5 év után kicsit röhejes, de mindegy. El se váltatok ezek szerint.
Apukának fognak láthatást ítélni, de ha eddig xart a gyerekekre, nyilván ezután se fogjak erdekelni.
Jogilag a gyerekek azzal a szülövel vannak, akivel akarnak, amíg nincs másmilyen bírósági határozat!
Mellesleg, ha a gyerekek 5 éve nem látták az apjukat és MÉGIS oda akarnak költözni, akkor érdemes lenne átgondolni, miért! Ugyanis ekkora gyerekeket nem lehet annyira könnyen befolyásolni, föleg alig ismert emberek részéröl!
7es
Mama és nagybácsi nem igazán nem ismert ember számukra.
Eleve úgy álltak a helyzethez mindannyian, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!