Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit gondolnátok,...

Szülők! Mit gondolnátok, tennétek, ha megtudnátok, hogy mióta a lányotok egyetemre ment, egy sugardaddy pénzeli?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 11:00
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
53%
Bocsánat, véletlenül rányomtam, az előző két hozzászólás is én voltam!
2020. ápr. 13. 08:35
 52/60 anonim ***** válasza:
33%
kérdező! most kellett ez neked? ennyi sok szigorú és erkölcsös ember véleménye,akik nem ismernek de bátran elmondják milyen is vagy.ha neked ez belefér akkor ennyi.mit érdekel téged a mások véleménye,akkor amikor van egy döntésed,az a tied, az életed is a tied,és választottál egy megoldást ami nem a többiek értékrendjével megegyező.és? mennyiben fogja a te életedet ez befolyásolni,és megváltoztatni?senkinek semmi köze ehhez,de ha csináltál itt egy közvélemény kutatást,akkor láthatod a feddhetetlen erkölcsű emberek véleményét.ha te ebben nem látsz olyat,ami a te értékrendedet deformálja-akkor mint irtam a te életed.ugyanakkor én nem nagyon látom ebben a sugar-daddységet mert nem tipikus,az pedig hogy esetenként besegit a költségeidbe?tegye ha megteheti.rengeteg házasság működik ebben a formában csak a nagy szentséges hivatalos papirral elfedve egy kb hasonló felállás,kizárólag érdekek mentén.na azokat a nőket is bátran lek.urvázzák ám,és ugy általában mindenkit aki picit is megengedőbb önmaga felé.nyilván én sem örülnék ha a lányom ezt választaná de ha ilyen lenne a viszonyunk akkor meg sem tudnám-ez egészen biztos,mert a kettőnk kapcsolata pont olyan ami ezt lehetővé tette.ez pedig megint a családi probléma,amihez kivülállónak köze semmi.csak marad a véleménynyilvánitás-amire szerintem nincs szükséged,pláne ha kb tudod,hogy mik lesznek.
2020. ápr. 13. 10:52
 53/60 anonim ***** válasza:
34%
"Egyetemre, lakhatásra, kajára kell a pénz." Más ezért egyetem mellett dolgozik, vagy diákhitelt vesz fel.
2020. ápr. 14. 06:44
 54/60 anonim válasza:
100%

Nem olvastam a kommenteket végig, de a helyedben én a következőket próbálnám meg:

1. Beszélni a szülőkkel, elmondani, hogy az albérlet/koli ennyi, az élelmiszer még ennyi a közeli kisboltban, tömegközlekedés bérlete ennyi, stb. Ezek az alapok + szükséged van par1000 ft-ra egy hónapban. (Nekünk párommal, aki azóta a férjem, egyetemista korunkban volt, hogy az utolsó hétre maradt közösen 500 ft-unk 2009-ben, de volt még otthon kajank, hát megoldottuk abból. Főztem a maradék lisztből, krumplival,...) Szóval egy egyetemistának nem kell sok plusz pénz, pláne ha be van fizetve valamilyen kajalasra a campuson.

2. Ha a szülők nem hajlandóak pénzt adni, akkor mennek dolgozni. Tudom, szar, én pl. közvéleményt kutattam a plusz pénzért, jó sok gyaloglás, kevés zsé, de akkor pont jól jött. De Meki is mindig fogad. Ha van egy bicód, most futárokra is van szükség, bár az még keményebb, de ez van.

3. Ha nem jön össze a meló, akkor ott a diákhitel, bár nekem szerencsém volt, el tudtam kerülni.

Szóval sok lehetőség van, a "kitartatom magam" az utolsó utáni lett volna nálam, sőt, még az sem. :/

2020. ápr. 14. 08:50
 55/60 akiellenáll válasza:

Az ördög ügyvédje.

[link]

2020. ápr. 14. 08:59
 56/60 anonim ***** válasza:
63%

47-es,azért arra kíváncsi lennék,hogy orvosi mellett hogy jár valaki gyárba dolgozni.

Mert ilyenről még nem hallottam.

2020. ápr. 14. 16:44
 57/60 anonim válasza:
100%
Kíváncsi lennék,hogy milyen az a 33 éves fiatalember,aki beleegyezik egy ilyen megalázó helyzetbe,hogy egy nő csak a pénzéért van vele! Visszataszító, vagy annyira szerelmes,hogy mindegy neki???
2020. ápr. 19. 21:25
 58/60 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Sok 30-as fiatalember úgy van vele,hogy nem akarja törni magát.

Csak a munkának él,elhanyagolja magát.

Így marad a kitartott nő,ami jó,mert időleges,idővel amúgy is megunja.

Olcsóbb,mint a prostizás.

2020. ápr. 19. 21:42
 59/60 anonim válasza:
41%
Én is egy sugar daddyt akarok. Nincs ezzel semmi probléma. Én nem szeretném ki tanulni az egész hátra lévő életemet. Amíg fiatal vagyok addig élvezni akarom az életet. Ha a szüleim nem képesek erre, akkor nekem kell lépni! Bármi áron is, de el lehet érni.
2020. jún. 29. 08:53
 60/60 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom. Ha El költözött, Ő élete, nem fogok beleszolni, úgy se nagyon érdekelné az én véleményem, ha belement egy ilyen kapcsolatba.

Amúgy sose értettem, miért olyan elitélendő, ha valaki a testéből él?

2020. júl. 1. 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!