Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit gondolnátok,...

Szülők! Mit gondolnátok, tennétek, ha megtudnátok, hogy mióta a lányotok egyetemre ment, egy sugardaddy pénzeli?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 11:00
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim válasza:
14%
Belemennék egy hármasba, ha nekem is ad pénzt.
2020. ápr. 11. 19:18
 42/60 anonim válasza:
34%
Előzö voltam. A te döntésed, kivel fekszel és miért, nekem volt már 30 évvel idősebb partnerem... szóval, ez tényleg csak a te döntésed. És meg kell mondjam, tiszteletreméltő az akaraterőd és kitartásod.
2020. ápr. 11. 19:21
 43/60 anonim ***** válasza:
40%
Azért nehogy glóriát állítsunk a kérdező feje fölé, mert a pénzszerzés olyan módját választotta ami tisztességtelen! Inkább rohadnék egy gyárban mint kitartott legyek! Óriási lehet egy olyan embernek az önbecsülése aki pénzt fogad el ilyen szolgáltatásért! Megveregetheti a vállát, ezt jól csináltad, megdolgoztál érte! Nemessé tetteink tesznek bennünket! Mindenki azt csinál amit akar, de azért tegyük már helyre az értékeket! Kitartottnak lenni nem tisztességes!
2020. ápr. 12. 09:34
 44/60 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem is várok el. De azért megnézem ki választaná valós élethelyzetben a gyárat, ha van olyan lehetősége is, hogy gondtalanul éljen. Mármint ha ez a két véglet lenne. Álszentek azért ne legyünk.
2020. ápr. 12. 18:32
 45/60 anonim válasza:
28%
De vegyük figyelmbe, hogy miért teszi azt. Nem azért, mert nem szeretett tanulni, kibukott a gimiből és ku.vának állt.
2020. ápr. 12. 18:37
 46/60 anonim ***** válasza:
81%

" Tisztában vagyok vele, hogy nagyon hajaz a prostitúcióra."

NEM, ez nem HAJAZ arra, ez egyértelmüen prostitúció!

2020. ápr. 12. 18:52
 47/60 anonim ***** válasza:
40%
Azért ez elég gáz.... Orvostanhallgató vagyok a SOTE-n és érdekes módon nekem nem derogal gyárban dolgozni, úgy hogy nekem 1 éves tandijam 1millio (más tészta H allamin vagyok)... + Tankkomyvek. De nem is nyavalygok ennyit, mint a kedves kérdező. És amúgy ez prostitúció, hiába tagadod.. ja és ne felejts el lepontozni.
2020. ápr. 12. 18:56
 48/60 A kérdező kommentje:
Senkit sem pontoztam.
2020. ápr. 12. 19:06
 49/60 anonim ***** válasza:
70%
#43-as vagyok! Merem remélni, hogy a többség a gyárat választaná, hiszem, hogy vannak még emberek akiknek a tisztesség fontosabb a pénznél! Ha azért tennéd azt amit teszel, hogy a gyerekednek enni adj más lehetőségen kívül,
2020. ápr. 13. 08:33
 50/60 anonim ***** válasza:
83%
megérteném!
2020. ápr. 13. 08:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!