Hogyan fogadnátok, ha megtudnátok a fiatal felnőtt lányotok 18+-os videókat tölt fel magáról az internetre (ingyen)?
Szegyellnem, es valahol magamat hibaztatnam, mert valamit biztos elrontottam a nevelesekor.
Probalnek beszelni vele errol, de felnott ember leven nyilvan nem tudnek tenni ellene- csak a velemenyemet mondhatnam el.
Ugyanakkor, remelnem, hogy van annyi esze, hogy a videokon nem felismerheto pl. maszkot visel stb.
Szerintem a kérdező sem egyszavas válaszokat vár, hogy jól-e vagy rosszul, hanem kifejtve az érzéseket, illetve hogy ki hogyan reagálna erre a lány felé.
Egyébiránt van abban valami, hogy ehhez nagy részben hozzájárulhatott a család, hogy neki ez rendben van, mert az is lehet, hogy valami elismerést keres, amit nem kapott meg saját személyisége és igényei szerint gyerekkorban. Mert 25 éves kor felett, ha már volt az embernek lehetősége addig különválni a szülőktől és saját életet kezdeni, már valóban inkább az ő felelőssége, hogyan menedzseli az életét, és az esetleges gyerekkori hiányait hogyan hidalja át felnőtt módra, de 18 évesen még ilyenről nem beszélhetünk. Ilyenkor még masszívan hat a gyerekként és tinédzserkorában tapasztalt családi háttér, és élettapasztalat híján azzal tud gazdálkodni a fiatal, amit betettek (vagy éppen elmulasztottak betenni) a batyujába otthon. És itt nem kell, hogy a szülő a kardjába dőljön, mert akármilyen professzionális egy szülő, nem lehet minden gyerek veleszületett személyiségére teljes mértékben ráhangolódni és kifejleszteni a megfelelő eszköztárat hozzá, úgyhogy még az odafigyelő családdal, boldog párkapcsolatban lévő szülőkkel rendelkező gyereknél is beállhat ilyen, egyszerűen nem lehet mindenre felkészülni.
Magyarul
szégyelném magam mert elrontotam a gyerekem nevelését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!