Hogyan fogadnátok, ha megtudnátok a fiatal felnőtt lányotok 18+-os videókat tölt fel magáról az internetre (ingyen)?
"Kedves" utolsó, én vagy felpontoztam a valaszokat, vagy nem pontoztam, de ha akarod, téged felpontozhatlak, hogy lenyugodj.
És nem én vagyok se a lány, se az anya.
A kérdés nem is egy konkrét személyről szól.
Nem tudom, hogy a kérdező pontoz-e... mindenesetre nem gondolom azt, hogy "hülye" lenne bárki pusztán attól, mert másként éli meg a saját szexualitását, mint ahogy azt a drága szülei úgymond "helyesnek" tartanák. Lévén a szexualitás magánügy.
Én továbbra se látok semmi kivetni valót vagy erkölcstelent abban, ha valaki "home videót" készít, és szabad akaratából felteszi egy erre való, felnőtteknek szóló portálra...
... elvégre is, ahogy a költő mondja:
"Csak az enyém légy, néha azt szeretném,
Majd, hogy a világ lássa kincsemet;"
... mindkettő tök természetes igény:)))
(a hápogva "ribizli"-zőktől meg csendben megkérdezném, hogy nekik anno mennyi idő alatt jött le a "csisztu-videó" az akkor létező betárcsázós modemen) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!