Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit gondolnátok,...

Szülők! Mit gondolnátok, tennétek, ha megtudnátok, hogy mióta a lányotok egyetemre ment, egy sugardaddy pénzeli?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 11:00
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
81%
Bármire kell, nem tisztességes úton teremted meg rá a pénzt! Kizárólag a te dolgod mit csinálsz, nekem bármit tenne a gyerekem nem taszítanám el magamtól! Nyílván nem örülnék neki ha úgy élne mint te, de mindig mellette lennék, segítenék ahogy tudok!
2020. ápr. 9. 15:20
 22/60 anonim ***** válasza:
73%

ma 13:51-es: nem az a gond, ha az egyik fél akár jóval idösebb, hanem az, ha valaki PÉNZÉRT szexel valakivel - és teljesen mindegy, hogy a VEVÖ milyen korú!

Vannak ugyanis nagy korkülönbséggel is szerelemre alapuló kapcsolatok, meg közel egykorúak esetében is olyanok, ahol az egyik fél fizet, a másik meg lefekszik vele.

Nekem azzal van gondom, ha anyagi elönyökért szex-szet ad cserébe!

2020. ápr. 9. 15:22
 23/60 anonim ***** válasza:
7%
Az én értékrendemben ez nem férne bele. Amúgy hány éves ez a sugardaddy? Mert én egy idősebb, 70.éves férfira gondolok.
2020. ápr. 9. 15:28
 24/60 anonim ***** válasza:
14%

Nincs lányom, de az egyetemeken nagyon sok hölgy ilyen háttérrel rendelkezik. Aztán kiteszik a mindenféle szexi képeket az instára, facere...

A legjobb az, amikor lenéznek, mert nincs autóm, vagy mert régi a telefonom. ....

2020. ápr. 9. 15:35
 25/60 anonim ***** válasza:
63%
Akkor is prosti vagy akár hogy köríted. Felétek olyan hogy diákmunka nem létezik?
2020. ápr. 9. 15:35
 26/60 anonim ***** válasza:
61%
Csalódott lennék, mert nem olyannak neveltem a gyerekeimet, akik eladják a lelküket egy kis pénzért. Nincs is szükségük rá, minden gyerekem lakhatásáról gondoskodok a kirepülés után és minden gyerekem eltartom, amíg tanul. Ez a dolgom, ezért vállaltam gyereket, nem azért, hogy a felelőtlenségem miatt más ágyára szoruljon a sajátja helyett.
2020. ápr. 9. 15:40
 27/60 A kérdező kommentje:
33 éves.
2020. ápr. 9. 15:59
 28/60 anonim ***** válasza:
23%
26os aki ilyen könnyűvérű annak megadhatsz te mindent akkor is prosti lesz.
2020. ápr. 9. 16:11
 29/60 anonim ***** válasza:
97%
33.éves?? Akkor miért nem a párod?
2020. ápr. 9. 17:53
 30/60 anonim ***** válasza:
17%

33 évesen még mindig a szülei gondja lenne az eltartása?

Ráadásul 33 évesen a szemöldökét nem húzhatja ki, mert a szülei ellenzik?

Ehhez képest elég nagy lépés, hogy egy sugardaddy pénzeli. Bár nagyon őszintén, 33 évesen már a "leányka" kicsit öregecske a "sugarbaby" státuszhoz!

2020. ápr. 9. 18:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!