Szülők! Mit gondolnátok, tennétek, ha megtudnátok, hogy mióta a lányotok egyetemre ment, egy sugardaddy pénzeli?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 11:00
2/60 anonim válasza:
Magamat hibáztatnám, hogy mit rontottam el, amikor neveltem, mert én nem "majd ha" szavakat használok, hanem példát mutatok. Inkább fiatalon nem ettem, sétáltam haza 50km-t pénz nélkül mint, hogy bárkitől is pénzt kértem volna, nem tartozok senkinek. Főleg nem a testtel fizetek.
3/60 anonim válasza:
Meglepődnék, csalódnék. Csodálkoznék, hogy ilyet tesz, se érzelmileg, se testileg nem tudom elképzelni, hogy képes legyen rá.
4/60 A kérdező kommentje:
Azt kell tudni, hogy a szülők nagyon spórolnak a pénzzel és nagyon földhözragadt gondolkodásúak. Magyarul minden lányt szép szavakkal illetnek, aki például kihúzza a szemöldökét. Csak ennyiért. Az idősebb testvér pedig mérnökinformatikusként dolgozik és folyamatosan hajtja a fiatalabbat, hogy ő is olyan legyen mint ő.
2020. ápr. 9. 11:28
5/60 anonim válasza:
Nekem előbb megkellett néznem mit jelent ez a fogalom! Mélységes fájdalmat éreznék, hogy megfosztja magát a gyerekem a tiszta, őszinte érzelmektől! Nyílván magamban keresném én is a hibát, mit rontottam el,de ez nem csak nevelés kérdése, sajnos a gének sok nevelési elvet felülírnak!
6/60 anonim válasza:
" Azt kell tudni, hogy a szülők nagyon spórolnak a pénzzel és nagyon földhözragadt gondolkodásúak. Magyarul minden lányt szép szavakkal illetnek, aki például kihúzza a szemöldökét. Csak ennyiért. Az idősebb testvér pedig mérnökinformatikusként dolgozik és folyamatosan hajtja a fiatalabbat, hogy ő is olyan legyen mint ő
Ezen okok egyáltalán nem indokolják a kitartottságot.
A szülői reakció pedig teljesen egyéni.
7/60 anonim válasza:
Lehet, hogy most lázadsz? A gyerekkor rányomja a bélyegét egész életünkre! De felnőttként látjuk mi a helyes és mi nem, így felelősségteljes döntéseket tudunk hozni! Ezeknél a döntéseknél figyelembe veszünk olyan tényezőket is, hogy milyen hatással vannak szeretteinkre! Jó esetben! Téged valószínűleg nem érdekel mit gondolnak a szüleid, ha neked ez az életforma megfelel éld így az életed, de ne hibáztasd a szüleidet semmiért, mert ez egyedül a te döntésed!
8/60 anonim válasza:
Megszakítanám vele a kapcsolatot.
10/60 anonim válasza:
Örűlnék neki, legalább saját lábára tud állni, hogy most ahhoz egy idős embert kell leápolnia meg akár lenyelni neki, hát ez van, az élet kompromisszumokkal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!