Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kamaszok, vagy akár nagykorúak...

Kamaszok, vagy akár nagykorúak is! Mit szólnátok hozzá ha megtudnátok, hogy anyukátok verekedett már egy másik nővel?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, amikor mondjuk még gyerek volt, hanem már felnőtt korában, anyaként.

Megváltozna benned a róla kialakult kép? Függetlenül attól, miért történt

2019. júl. 23. 18:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Pedig ez pont attól függ, hogy mi történt. Egyébként a válasz egyértelműen igen.
2019. júl. 23. 19:09
 2/19 A kérdező kommentje:
Javítok: attól függően, mi történt
2019. júl. 23. 19:19
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem változna semmi.
2019. júl. 23. 19:21
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Árnyalódna.
2019. júl. 23. 19:39
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Büszke lennék rá.
2019. júl. 23. 19:45
 6/19 anonim ***** válasza:
94%

Gyerekként is tudtam róla, hogy anyám verekedett egy másik nővel: apám új nőjével. Eltört az orra is, de amennyire tudom (gyerekfejjel nyilván nem avattak be mindenbe) nem lett komolyabb következménye, hiába 8 napon túl gyógyuló.

Nem emlékszem, hogy nagyon megváltozott volna bennem a róla kialakított kép.

Viszont ez a kérdés igenis nagyon függ attól, hogy miért történik a dolog.

2019. júl. 23. 19:45
 7/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem valtozna semmi mert alaobol semmi kozom a masik pedig hogy tudom hogy legalabb ha baj van anyuci megved 😁 persze nem most mert mar 20 eves vagyok de mindjuk 12-13 evesen
2019. júl. 23. 20:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Milyen értelemben?

Egyszer a Népligetben szánkóztunk - én ültem a szánkón, ő húzott. A szánkózós domb felé tartottunk, épp egy olyan szakaszon voltunk ahol nem volt senki.

Leszámítva egy hajléktalan, gyanús külsejű férfit, aki gyors tempóban követett.

Anyum elkezdett szaladni a dombhoz (mert ott sok ember van, ergo biztonságosabb) mire a pasi is gyorsabban jött utánunk.

Végül megkért, hogy szálljak le.

A fickó beért minket, édesanyám pedig fenyegetően felemelte a - rendes vas talpas, vastag deszkás - szánkót, ütésre készen, és ráüvöltött hogy takarodjon.

Persze ő "nem érdekeltek, amúgy is oda tartottam" morgolódással elkotródott.

Aznap este Skype-oltam/Yahoo-ztam a nagyszüleimmel, videó-chaten. Csillogó szemmel meséltem a nap történetét: "...és akkor Anya megfogta a szánkót, mint egy baseball-ütőt..."

Mai napig a szemem előtt van a kép, ahogy farkasszemet nézett a fazonnal. A szememben egy hős volt, és még most is az. Csodáltam, hogy milyen bátor és erős anyukám van :)

(nem ez az első fura Népligetes zaklató. Például anno kivitt engem babakocsiban, és én végre naaaagy nehezen szíveskedtem elaludni, hogykésőbb ne legyek nyűgös meg hisztis. Arra jött egy fickó, mutogatni a farkát. Anyum meg megdobálta gesztenyével, mert dehogy fog ő engem felsikoltani, amikor nagy nehezen végre elaltatott)

2019. júl. 25. 19:13
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nővel nem verekedett, de ha verekedne, akkor meglenne rá az oka, és nem tartanám kevesebbre miatta.
2019. júl. 25. 19:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nővérem verekedett, anyukámról nem tudok.
2019. júl. 27. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!