Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kamaszok, vagy akár nagykorúak...

Kamaszok, vagy akár nagykorúak is! Mit szólnátok hozzá ha megtudnátok, hogy anyukátok verekedett már egy másik nővel?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, amikor mondjuk még gyerek volt, hanem már felnőtt korában, anyaként.

Megváltozna benned a róla kialakult kép? Függetlenül attól, miért történt

2019. júl. 23. 18:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Biztos meghökkennék és nagyon kíváncsi lennék miért verekedett és mennyire komoly volt a verekedés. Aztán ha ezt hajlandó elmondani és úgy ítélem meg, hogy kínos és nem volt jogos, akkor picit gyengébbnek látnám. Ha viszont valakit megvédett, vagy így kapott el egy bűnözőt vagy önvédelem volt vagy csak valami "sportból fakadó edzésen kívüli parharc", akkor kicsit nőne a szememben.

Azonban a szeretetemen nem változtatna és a tényen se, hogy ő az anyukám.

2019. aug. 4. 15:58
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Ha már erre került sor, akkor biztosan jó oka volt rá. Régen jiu-jitsuzott, még most is rohadt erős. Büszke lennék rá
2019. aug. 4. 18:50
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
miért változna? baromi agresszív e nélkül is és 2 diploma ide vagy oda, mentalitásra így is olyan egyszerű maradt, mint az 1x1.
2019. aug. 4. 20:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
8-as: anyukád előtt le a kalappa, így kell fellépni.
2019. aug. 4. 20:18
 15/19 anonim válasza:
100%
Nem hiszem, de az enyémről nem tudom elképzelni.
2019. szept. 1. 10:20
 16/19 anonim válasza:
Őszintén, mivel anyám nagyon visszahúzódó és csendes, nagyon meg lennék lepve. Ha nem ő kezdeményezte a verekedést, büszke lennék rá, amiért nem hagyta magát, ha igen, akkor nem változna semmi.
2019. szept. 1. 18:01
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Nekem egyszer a nagymamám lelocsolta az anyósát, mert nagyon igazságtalan, és önző volt. Az anyós állandóan palikat szedett össze, és az egyik pali megütötte apámat, nagymamám fiát. Nagymamám jól összeveszett az anyósával, hogy hogy engedhette ezt meg, stb. Odáig fajult, hogy lelocsolta. Én büszke voltam, amikor hallottam a történetet.
2019. szept. 1. 21:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem változna meg a róla kialakított képem. Ha megvan rá az oka, akkor szerintem még büszke is lennék rá.
2019. szept. 8. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:
51%
Semmit nem szólnék.
2019. szept. 16. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!