Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a 16 éves lányod nem a barátaival találkozik, hanem egy másik lánnyal randizik?
Csalódott lennék, hogy hazudnia kellett nekem, hogy nem lehet őszinte velem. Mert ha így lenne, akkor valamit nagyon elrontottam.
A lányom boldogsága lenne a legfontosabb, ha egy másik lánnyal találná meg nem zavarna.
Nem hiszem,hogy eltitkolná,mert alapból úgy nevelném,hogy a nemi vonzalmáért nem vetném meg.
Legyen boldog,és szerencsés,ez a legfontosabb.
Ezért valamilyen szinten egyetértek a 2-essel.
Azokat a szülőket nem is értem,akik kitagadják a gyereküket,csak azért,mert nem a heteró társaságot tartja tovább,hanem a saját vonzalmát részesíti előnyben.Legyen az meleg,leszbikus,biszex...stb.
Baromi dühös lennék, és nem azért mert lánnyal randizik, hanem mert átvert.
Nálunk különösen érzékeny ez a téma, egy általános iskolai barátnőm halt meg úgy, hogy otthon azt hazudta, a barátnőjénél alszik, miközben valami pasival mert el a Balatonra... szerencsétlen véletlen, de meghalt balesetben az édesapja azon a hétvégén, anyu szaladt az osztálytárshoz, akinél elméletileg volt, persze sehol a csaj... azt se tudta, hol keresse :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!