Mit lehet tenni ha szüleim nem engednek másik iskolába?
Elöször is sportból nem igazán lehet megélni, úgyhogy érthetö, ha nem lelkesednek a szüleid az ötleted miatt.
Másrészt a kollégium nem olcsó, és attól hogy te azt hiszed, nekik ez nem gond, általában nem így van, ez igen is hiányozna a családi kasszából.
Emellett az nem megy, hogy eldöntöd, más legyen a gyámod, ahhoz ugyanis komoly indok és hosszas bírósági eljárás szükséges.
A megoldás az lehet, hogy maradsz iskolában ott, ahol vagy, és emellett sportolsz, jársz edzésekre, amíg nagykorú leszel. Akkortól ugyanis azt csinálsz és ott élsz, amit és ahol akar, feltéve, hogy el tudod magad tartani.
A kollegium nem draga (4 evet eltem ott)
A kozepiskolai kollegium ingyenes, mindossze etkezest kell fizetni (3 etkezes naponta havi 18 ezer ft)
#3 az oldalon kivan írva egy ár a kolihoz nem tudom hogy az a diákokra is vonatkozik?
#4 ma este hiába kérdeztem nem válaszol erre, majd még rákérdezek de nemtudom mennyire lesz holnap ideges. Kézilabdázok egyébként:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!