Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit gondolnátok,...

Szülők! Mit gondolnátok, tennétek, ha megtudnátok, hogy mióta a lányotok egyetemre ment, egy sugardaddy pénzeli?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 11:00
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
62%
Miért kell szépíteni azt hogy qrva? Azért mert 1db palival qr pénzért? Nem osz, nem szoroz. Sima lotyó. Nem qrvát neveltünk.
2020. ápr. 9. 12:40
 12/60 anonim ***** válasza:
63%
Nem örülnék hogy prostituált lett.
2020. ápr. 9. 12:51
 13/60 anonim ***** válasza:
22%

Egy biztos, többé nem tenné be a lábát hozzám!

Ha ennyire lesüllyed morálisan, akkor többé nincs hozzá semmi közöm!

2020. ápr. 9. 12:59
 14/60 anonim ***** válasza:
34%
Szomorú lennék, hogy büdös neki a munka, és ezért beállt qrvának. Valószínűleg annyira csalódott lennék, hogy egy jó darabig biztosan nem akarnám látni. Azt pedig minősíteni se tudnám, hogy engem hibáztat, mert spórolok a pénzzel...
2020. ápr. 9. 13:12
 15/60 anonim ***** válasza:
62%
Én megmondom őszintén, hogy nem tudom elítélni, ha valaki ilyet tesz. Pláne fiatalon, ha alapvetően az “élethez” van szüksége pénzre és nem arról van szó, hogy most kell egy századik cipő vagy egy márkás karóra. Ha most visszagondolok, hogy mit csináltam volna kb. 18 évesen, ha a szüleim nem támogattak volna... hát nem tudom. Nem tudtam volna tanulni, nem lett volna semmilyen végzettségem csak max. évek múlva, ha esetleg addigra összekaparok valamit magamnak, de ez is egyértelműen bizonytalan. 18 évesen azért minden nélkül azért nem túl sok lehetősége van az embernek, “az egyetem mellett lehet dolgozni” is az a kategória, hogy vagy tud az ember vagy nem... én pl. nem tudtam, és 5 egész feletti átlagra is annyi ösztöndíjat kaptam, hogy abból a kollégiumot sem tudtam volna kifizetni. Szóval én nem mondom, hogy ez egy jó dolog, vagy mindenképpen ez a megoldás, de én nem tudom elítélni. Plusz egyetértek abban, hogy ennek is van egy oka, ami rávezeti az embert és nem lehet azt mondani, hogy “nem k***vt neveltem” stb.
2020. ápr. 9. 13:34
 16/60 anonim ***** válasza:
31%
#15, Akkor is ezt mondod mikor megtudod hogy a legtöbb kitartott a luxus élet miatt lesz prosti? Sokan direkt villognak hogy ti hülyék dolgozatok csak, nézzétek én milyen szép ruhat/taskat/kocsit, de akár lakást kaptam.
2020. ápr. 9. 13:49
 17/60 anonim ***** válasza:
7%
Van egy fölösleges 5ezresem? SoS francia Lenyeléssel kijön belőle?
2020. ápr. 9. 13:50
 18/60 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagyok egyik oldalon sem érintett, tehát nem "hazabeszélek" és érzelmek nélkül, csupán pénzért elképzelhetetlennek tartanám a szexet.

Mégis a kérdésen elgondolkozva azért felmerül a kérdés, hogy minden pár, ahol az egyik idősebb (nem, nem az aggastyánokról beszélek!) ott nem lehetnek érzelmek?

Sokkal vonzóbb lehet kapcsolatban lenni 20-25 évesen egy jó megjelenésű, tanult, kulturált, udvarias, megfelelő egzisztenciával rendelkező 40-45 évessel, mint egy nyerítő pattanásos kamasszal, vagy egy még trófeákat gyűjtő, az alapneveltetést is nélkülöző, albérletben nyomorgó, vagy mamahotelben dekkoló huszonéves sráccal, akivel még egy kávéra valót is úgy kell közösen összeguberálni.

2020. ápr. 9. 13:51
 19/60 anonim ***** válasza:
65%
Szégyellném, de nem okolnám magamat. Igazából én sem szépítem, ez a k,r,va csak kicsit máshogy körítve, biztos megváltozna a kapcsolatunk, főleg h tudom ezt róla.
2020. ápr. 9. 14:46
 20/60 A kérdező kommentje:
Olyan példára gondoljatok, mikor nem luxusra, hanem egyetemre, lakásra, ennivalóra kell a pénz.
2020. ápr. 9. 15:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!