Szülők! Mit gondolnátok, tennétek, ha megtudnátok, hogy mióta a lányotok egyetemre ment, egy sugardaddy pénzeli?
Őszintén szólva,ha valaki nem tudja támogatja a saját gyerekét,akkor teljesen mindegy mit szól hozzá.
A véleményük sem igazán érdekelne.
Aki a pénz miatt szüli a gyereket,és addig tart a támogatás,még el nem éri a 18 évet,az sem sokkal jobb,mint aki sugar daddyvel tartatja el magát.
Annyi gyereket kellene vállalni,amennyit fel tud nevelni(és ez alatt nem arra gondolok,hogy enni ad neki,mert az nem nevelés).
Ha erre egy szülő nem képes,akkor véleménye se nagyon legyen arról a gyereke miből él,ha nem az ő pénzéből.
Akkorával kezdeném, hogy egy hétig szédülne! Nemigen szeretném látni többé! Tagadnám hogy a gyerekem ahol tudnám!
A k rv a krv a, ha szépít ha nem
Félreértette egy korábbi kommentelő,ahogy én is gondoltam,a férfi 33 éves.
Bár sugar daddyhez kicsit fiatal,a legtöbb férfi ilyen korban még nem teheti meg,hogy patronáljon egy másik személyt.
Amúgy meg nem kell mondani senkinek,hogy milyen a kapcsolatotok,mert simán gondolhatják,hogy a barátod.
Azt,hogy te hogyan tekintesz erre a kapcsolatra,az csak a te dolgod.
A szüleidet,ahogyan lefestetted,nekem kissé olyan kimért,távolságtartónak tűnnek,így nem is kell őket beavatni ebbe.
Én csak azt kérném, legyen vele mindig tisztában, mit csinál. Amíg mindkettejüknek üzlet, oké. Tegyen félre ha tud, képezze magát, ne üljön bele a jóba. Ha Disney írja a forgatókönyvet és hirtelen egymásba szeretnek, oké. Arra figyeljen, hogy ne szeressen bele ha a fickó üzletként tekint a dologra. Amíg mindketten ugyanazt akarják a dologtól, csinálják, csak ne sérüljön. Álszent, aki azt mondja, sose fordulna meg ilyen a fejében, akkor se, ha kenyérre kellene a pénz. Az egy amit sajnálnék, hogy én nem tudom úgy támogatni, hogy ne “szükség”, hanem “választás” kérdése legyen a dolog.
(Ugyanitt várom minden frusztrált ember hisztijét aki szerint egyetemi tanulmányok mellett inkább a gyárban kéne rohadnia napi 40 órát miközben a három napos maradék farhátat is turkálóból veszi a megmaradt diák fizujából, szigorúan miután anyjáéknak is bevásárolt hiszen vissza kell fizetni hogy felnevelték 😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!