Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megkérhetem rá a...

Szerintetek megkérhetem rá a páromat hogy ne hozza a közös otthonunkba a gyerekét?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kislánya az exétől, akit minden 2. hétvégén el szokott hozni, de engem már nagyon zavar. Csak hétvégén tudok pihenni és akkor sincs nyugtom tőle. Annyira akar vele találkozni néha menjenek el 1-2 órára játszóházba vagy valahova, de nem hiszem hogy feltétlenül ide kellene hoznia
2020. jan. 19. 14:24
 81/94 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy azért, mert téged zavar a gyerek, az apjának kényszer.

Lepasszolja, hogy bulizzon...? Ne haragudj, de téged kéthetente hétvégén zavar az a kisgyerek mikor nálatok van, pedig azon túl 0-24 kettesben vagytok. Hadd passzolja le néha az anyja.

Egyébiránt az apjának odaadni a gyereket hétvégére nem lepasszolás. A gyereknek szüksége van az apjára is, ez nem jótétemény tőle, hogy foglalkozik vele. Ő is szülője.

2020. jan. 23. 15:00
 82/94 A kérdező kommentje:
Oké, de mi van ha mondjuk nem akar mert mondjuk inkább focimeccsre menne a haverokkal de te kierőszakoljátok a papírra hivatkozva, majd kénytelen elvinni a gyereket akit beültet a tv elé és ő meg láthatóan nem foglalkozik vele meg semmi kedve az egészhez. Most őszintén ez kinek jó?
2020. jan. 23. 15:04
 83/94 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ment volna focimeccsre a haverokkal, amikor a gyereket megcsinálta...

Valószínű megtaláltátok egymást: zsák a foltját.

2020. jan. 23. 15:23
 84/94 anonim ***** válasza:
100%

Mi is sok éve külön élünk a gyerekem apjával. Minden szombaton nála volt eddig a kisfiú: és ez az apja részéről minden volt, csak nem kényszer. Alig várták a találkozót. A gyerek imádja az apját, ő neki a minden, a férfiminta. Apja is nagyon szereti, fiús programok: horgászat, foci, bowling, steak-et esznek :) havarjaihoz mennek. Vagy csak úgy otthon.

Nyáron megállapodtunk: 6 év után "cserélünk". Innentől hétközben vele és az élettársával él, hétvégente van velem.

Ott azért apuka sokkal jobban választott új élettársat mint a te párod, úgy látom...

2020. jan. 23. 15:25
 85/94 A kérdező kommentje:
Hát persze, mert az is teljesen normális hogy úgy dobáljátok át a gyereket mintha valami tárgy lenne nem? Eddig veled élt, aztán most lepasszolod, pár év után meg megint csere vagy mi?
2020. jan. 23. 16:18
 86/94 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező egy gyereknek 2 szülője van, és normális családokban(a tiétek nem olyan) teljesen egyenrangúak a szülők. Szóval teljesen normális, hogy mind a két szülőnél egyenlő időt tölt, és az egyik nem csak vasárnapi. De szerintem ne szólalj meg, mert minden hozzászólásoddal csak mélyebbre és mélyebbre süllyedsz, és megmutatod micsoda egy jellemtelen eq nulla vagy.
2020. jan. 23. 16:43
 87/94 anonim ***** válasza:
88%

Nem dobáljuk Harman kozosen dontottunk igy mivel nagyon apás Mar nem pici gyerek hogy anya szoknyaja mellett kelljen lennie Pici korában én az anyja neveltem

Amúgy ha bármikor úgy döntené természetesen bármikor hazajöhet

És ahogy felettem irtak a gyereknek 2 szülője van

Szóval nem a focimeccs vagy anya vagy apa új élettársa dönt általában gyerekek sorsáról...

2020. jan. 23. 16:50
 88/94 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az élettartamnak is van 2 gyereke akik nem velünk elnek

Ha bármelyikünknél úgy alakulna a gyerekek élete természetesen bármikor johetnek

Szülőnek lenni az ember nem szűnik meg

2020. jan. 23. 17:01
 89/94 anonim ***** válasza:
100%
"A barátnõm ellenséges a gyerekemmel" volt egy ilyen kérdés.Véletlenül nem a párod irta ki?Ugyanaz a probléma,hogy a barátnõ nem szereti,ha odaviszi a gyermekét.
2020. jan. 23. 19:13
 90/94 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, nevetséges vagy. Azt az egyet nem bírod felfogni, hogy az anya meg az apa két egyenértékű szülő, még ha el is válnak, még ha a gyerek az anyjával is él, az apjának is megvannak a jogai és a kötelezettségei is a gyerek felé. Azzal, hogy kéthetente elviszi hétvégére, nem szívességet tesz, hanem megteszi, amit különélő szülőként meg lehet tenni, azaz időt tölt a gyerekével. Bele ne pusztulj már, hogy tizenkét naponta el kell viselned egy kisgyereket... Ha neked ez ekkora gond, miért jöttél össze egy gyerekes pasival, de tényleg? Vagy miért maradtál vele, amikor rájöttél, hogy neked ez zavaró? Mert gondolom nem két hete kezdett el zavarni.

Egyébként az én gyerekeim apja pont egy ilyen hozzád hasonló libát dobott ki, amikor elkezdett hasonló hülyeségeken pampogni. Mert a csajszi nem bírta elfogadni, hogy az exemnek családja van, még ha nem is él velük együtt, és hogy amennyire tőle telik, ugyanúgy az életük része szeretne maradni. Na igen, neki mondjuk magától értetődik, hogy időt tölt a gyerekeivel, viszi őket ide-oda, sőt, még az is eszébe szokott jutni, hogy megkérdezi tőlem, hogy soron kívül nem szeretném-e, ha elvinné őket valahová, nem vagyok-e fáradt, nem szeretnék-e pihenni. Igaz, ő férjként is ilyen volt, nem véletlenül neki szültem gyerekeket. Az más kérdés, hogy a házasságunk nem működött egy idő után, de ilyen téren egy rossz szavam nem lehet rá, és külön élve is tök jól tudjuk működtetni a családot, amit létrehoztunk.

2020. jan. 24. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!