Szerintetek megkérhetem rá a páromat hogy ne hozza a közös otthonunkba a gyerekét?
Most szerinted azzal, hogy mindenkit letámadsz, igazad lesz? Nem tetszik, hogy nem értünk veled egyet? Akkor minek kérdeztél?
Szerintem szállj magadba inkább. És írni is tanulj meg.
Meg érteném, ha mindennap ott lenne a gyerek( de még azt sem igazán),de 2 hetente és egy hétvégén.Ez több a soknál,amiket itt összehordasz.A gyerek az nem hazudik, ha otthon azt meséli,hogy "nyaljátok-faljátok" egymást.Honnan szedné,ha nem ugy lenne.Nekem ezzel nincs semmi bajom a ti dolgotok.
Egyébként hány éves a kislány lehet,hogy már le lett irva nem olvastam az emlékezeteim szerint.Ha a párod programot szervezne neki,akkor meg az lenne a bajod.
Az a gyerek nem hazudik, csak élénk a fantáziája, mint minden 6 évesnek. Az én gyerekem azt meséli az óvodában, hogy baseball ütővel verjük itthon, meg száraz kenyéren él. Az óvőnőnk csak nevetve mondta, hogy mit képzeleg a gyerekem.
Elég kevés érzelmi intelligenciára utal, hogy azzal akarod büntetni a gyereket, hogy az ígyis csekély időt, amit az apjával tölthet, a saját féltékenységed miatt, korlátozni akarod, ugyanis annak a gyereknek szüksége van az apjára.
És az apáról is megvan a véleményem, ha ő ezt hagyja, és neki fontosabb az éppen aktuális punci, mint a saját vére, a gyereke.
Normális esetben pont ugyanannyira fontos a barátnő, mint a gyerek, és még kellene találni az aranyközéputat, hogy mindenkire elég ideje legyen.
Nyílván a gyerekhez kell alkalmazkodni ilyen téren, hiszen míg te heti 7 napot a pároddal vagy(akár csak 1 órát is este, mert dolgoztok), addig a gyereknek csak 2 hetente 1 hétvége van.
De mivel neked csak az az 1 megoldás létezik, hogy el tűnik a gyerek az életetekből, és egy elég gusztustalan, makacs, gerinctelen nő vagy, így egyet tudok neked ajánlani.
Próbáld meg. Ha tényleg fontosabb vagy neki, mint a gyereke, akkor megszakítja vele a kapcsolatot és csak veled fog foglalkozni. Ha pedig nem... Hát akkor koppan egyet a királynő, és elkezd keresni egy olyan pénzautómatát, akinek nincs gyereke, vagy tényleg szarik arra, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!