Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megkérhetem rá a...

Szerintetek megkérhetem rá a páromat hogy ne hozza a közös otthonunkba a gyerekét?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kislánya az exétől, akit minden 2. hétvégén el szokott hozni, de engem már nagyon zavar. Csak hétvégén tudok pihenni és akkor sincs nyugtom tőle. Annyira akar vele találkozni néha menjenek el 1-2 órára játszóházba vagy valahova, de nem hiszem hogy feltétlenül ide kellene hoznia
2020. jan. 19. 14:24
 21/94 anonim ***** válasza:
92%
Nem kérhetsz ilyent, ahogy a többiek írták, a gyerek a párod életének a része, kéthetente a hétvége pedig a kapcsolattartás a saját gyerekével. Annyit megbeszélhetsz vele szerintem, hogy az ilyen hétvégéken mindig szervezzen egy kb. félnapos, egynapos apa-lánya programot, azalatt ők is kettesben lehetnek, te is tudsz pihenni. Próbálj meg te is jobb kapcsolatot kialakítani a kislánnyal. Ahogy növekszik, ő is igényelni fogja, hogy elfoglalhassa magát egyedül, akkor ti is többet lehettek kettesben.
2020. jan. 19. 18:39
 22/94 anonim ***** válasza:
92%

Te már írtál ki kérdést, ott is próbáltad meggyőzni a gyakori népét, hogy tök rendben van, ha a palid les.arná a láthatást, és egy percet nem foglalkozna a gyerekkel, felismerem a stílusod.

Úgy tűnik veled tényleg komoly gondok vannak. És ezek szerint a pasid nem fogja dobni a gyereket az úri pitsád kedvéért se, szóval fröcsöghetsz még itt, ha jól esik, de szerintem jobban járnál, ha keresnél mást, mert ez a gyerek nem fog eltűnni.

2020. jan. 19. 18:55
 23/94 anonim ***** válasza:
71%
Evidens kamu.
2020. jan. 19. 19:10
 24/94 anonim ***** válasza:
74%
Már megint te? Hány kérdést írsz még ki? A múltkor is megmondta mindenki hogy hulladék vagy.
2020. jan. 19. 19:11
 25/94 anonim ***** válasza:
96%
Ahányszor feljövök ide a te kérdésed látom..
2020. jan. 19. 21:08
 26/94 anonim ***** válasza:
100%

Itt több probléma van:

- gondolom, a kapcsolatotok még a kezdeti fázisban van, ilyenkor az ember tényleg igényelné a sok kettesben töltött időt,

- valószínűleg introvertáltabb típus vagy, akinek kell a feltöltődés, én is ilyen vagyok, amikor napi 8 órában kellett dolgoznom, hétvégén senkit nem akartam látni.

Két megoldás létezhet:

- szakítasz ezzel a férfival, mert a gyerek mindenképpen ott lesz az életében (szerintem a 2 heti találkozás még kevés is). Nem tudhattad előre, milyen lesz egy gyerekes pasival, megpróbáltad, nem ment. Nincs ebben szégyellnivaló.

- más munkát választasz, aminél több a szabadidőd, vagy otthonról tudsz dolgozni, így a sok egyedül töltött idő alatt feltöltődsz és örömmel várod a kislányt hétvégén.

(én az utóbbit választottam)

Sok sikert, remélem, rendeződik a helyzet.

2020. jan. 19. 21:56
 27/94 A kérdező kommentje:
Nem a kezdeti a fázisban van, csak eddig különböző okom miatt nem volt ez a rendszeres láthatás, csak ritkán jött a gyerek
2020. jan. 19. 23:19
 28/94 anonim ***** válasza:
98%

2 alkalommal havonta az semmi.

Vannak akik nevelik is a parjuk gyereket. Neked legalabb nem kell nevelned hanem csak havonta 2szer latod.

Mi lenne ha a gyerek anyukaja nem tudna nevelni a gyereket es az apjahoz kerulne?

2020. jan. 20. 00:33
 29/94 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos félreértésben vagy, ti nem kettesben vagytok, mint a legtöbb pár, hanem hozzá már tartozik egy utánfutó. És nem, nincs jogod ilyet kérni, hogy ne hozza a közös otthonotokba. Hozzá tartozik, sokkal jobban, mint bárki más, jobban, mint pl. a szülei, mert a gyereket ő hívta életre, ő "csinálta", felel érte. Sose lesztek kettesben. Keress magadnak inkább egy egyedülálló pasast, 29 évesen azért még nem vagy olyan öreg, hogy csak olyan juthasson, akinek már van családja (jah, igen, lehet lovagolni a szavakon, de hozzá már tartozik egy volt nő, egy gyerek, meg egy állandó fizetési kötelezettség). Van, aki meg tud bárátkozni ezzel a helyzettel, van aki nem. Ne várd meg, amíg megmérgez, és totál idegbeteg leszel tőle, vállald fel, hogy neked ez nem való. Nem szégyen bevallani, nem úgy mint az, ha egy ármánykodó boszorkánnyá válsz, hogy leválaszd róla a gyereket, aki tényleg nem tehet róla, hogy a szülei elcs...ték.
2020. jan. 20. 05:48
 30/94 anonim ***** válasza:
94%
Dobnám a pasit,mert engem irritálnak a gyerekek.
2020. jan. 20. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!