Szerintetek megkérhetem rá a páromat hogy ne hozza a közös otthonunkba a gyerekét?
Te már írtál ki kérdést, ott is próbáltad meggyőzni a gyakori népét, hogy tök rendben van, ha a palid les.arná a láthatást, és egy percet nem foglalkozna a gyerekkel, felismerem a stílusod.
Úgy tűnik veled tényleg komoly gondok vannak. És ezek szerint a pasid nem fogja dobni a gyereket az úri pitsád kedvéért se, szóval fröcsöghetsz még itt, ha jól esik, de szerintem jobban járnál, ha keresnél mást, mert ez a gyerek nem fog eltűnni.
Itt több probléma van:
- gondolom, a kapcsolatotok még a kezdeti fázisban van, ilyenkor az ember tényleg igényelné a sok kettesben töltött időt,
- valószínűleg introvertáltabb típus vagy, akinek kell a feltöltődés, én is ilyen vagyok, amikor napi 8 órában kellett dolgoznom, hétvégén senkit nem akartam látni.
Két megoldás létezhet:
- szakítasz ezzel a férfival, mert a gyerek mindenképpen ott lesz az életében (szerintem a 2 heti találkozás még kevés is). Nem tudhattad előre, milyen lesz egy gyerekes pasival, megpróbáltad, nem ment. Nincs ebben szégyellnivaló.
- más munkát választasz, aminél több a szabadidőd, vagy otthonról tudsz dolgozni, így a sok egyedül töltött idő alatt feltöltődsz és örömmel várod a kislányt hétvégén.
(én az utóbbit választottam)
Sok sikert, remélem, rendeződik a helyzet.
2 alkalommal havonta az semmi.
Vannak akik nevelik is a parjuk gyereket. Neked legalabb nem kell nevelned hanem csak havonta 2szer latod.
Mi lenne ha a gyerek anyukaja nem tudna nevelni a gyereket es az apjahoz kerulne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!