Szerintetek megkérhetem rá a páromat hogy ne hozza a közös otthonunkba a gyerekét?
52es így van. Hogy hányszor hallottam már én ezt, hogy "te mindennél és mindenkinél fontosabb vagy nekem, meghalnék érted "
Persze nem ezekkel a pasikkal vagyok együtt 15 éve, hanem azzal aki azt mondja "szeretlek, imádlak, tényleg, nagyon fontos vagy nekem, de a lányunkért meg is halnék"
És meg tudom érteni, mert énis hasonlóképp érzek :)
Teljesen megértem, hogy neked ez már nem fér bele. De nincs jogod hozzá, hogy el szakíts egy gyereket az Apjától. Ezt pedig neked kell megértened. Így nincs más megoldás, mint a szakítás, mert ezt mind a hárman meg fogjátok szenvedni.
Ha nem tűnik el a gyerek te, ha eltűnik az apa, mind a két esetben pedig a gyerek, ugyanis a gyerek még érzi, hogy nem kívánatos személy ott.
Szakítsatok, és add meg az esélyt mindkettőtöknek a boldogságra. Mert együtt nem lesztek boldogok. Lehet, hogy most kevesebbet lesz együtt a gyerekével, azért, hogy te jobban érezd magad, de a párodnak ott lesz mindig az űr a lelkében, hogy hiányzik neki a gyereke, és a lelke legmélyén téged fog hibáztatni ezért. Mind a hárman tönkre fogtok menni ebbe. Megéri?
Pont ezt akartam írni
Hogy itt a kérdező a felesleges harmadik Neki nem felel meg a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!