Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megkérhetem rá a...

Szerintetek megkérhetem rá a páromat hogy ne hozza a közös otthonunkba a gyerekét?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kislánya az exétől, akit minden 2. hétvégén el szokott hozni, de engem már nagyon zavar. Csak hétvégén tudok pihenni és akkor sincs nyugtom tőle. Annyira akar vele találkozni néha menjenek el 1-2 órára játszóházba vagy valahova, de nem hiszem hogy feltétlenül ide kellene hoznia
2020. jan. 19. 14:24
 51/94 anonim ***** válasza:
84%
Ha valóban mondott ilyet, hogy a lánya csak a második lesz az aktuális lyuk után, megnyugtatlak, csak hazudott, hogy fejezd be a hisztizést.
2020. jan. 20. 12:52
 52/94 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem, ez csak egy troll-kérdés...
2020. jan. 20. 13:02
 53/94 anonim ***** válasza:
100%

52es így van. Hogy hányszor hallottam már én ezt, hogy "te mindennél és mindenkinél fontosabb vagy nekem, meghalnék érted "

Persze nem ezekkel a pasikkal vagyok együtt 15 éve, hanem azzal aki azt mondja "szeretlek, imádlak, tényleg, nagyon fontos vagy nekem, de a lányunkért meg is halnék"

És meg tudom érteni, mert énis hasonlóképp érzek :)

2020. jan. 20. 13:12
 54/94 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, azért kíváncsi lennék ha nem közös gyerek lenne is ezt írnád e
2020. jan. 20. 15:44
 55/94 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván, az én részemről, nem lenne így, de ugyanúgy megérteném, hogy páromnak ő a legfontosabb, mert a gyereke. A gyerek egy kincs. Akármilyen is. Mi vállaljuk a gyereket, a mi testünkből jön, nem ő kérte az életét, mi hoztuk létre. (ez a férfiakra is igaz). Az a minimum, hogy tűzbe megyünk érte, ha már egy életre felelősséget vállalatunk érte.
2020. jan. 20. 15:47
 56/94 A kérdező kommentje:
Igen, ez mind szép és jó és mielött ilyen helyzetbe kerültem én is ugyanígy gondolkodtam, sőt valószínű ugyanúgy a pokolra kívántam volna aki így gondolkozik, mint most én, de senki nem tudhatja ez mit hoz ki belőle
2020. jan. 20. 15:49
 57/94 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértem, hogy neked ez már nem fér bele. De nincs jogod hozzá, hogy el szakíts egy gyereket az Apjától. Ezt pedig neked kell megértened. Így nincs más megoldás, mint a szakítás, mert ezt mind a hárman meg fogjátok szenvedni.

Ha nem tűnik el a gyerek te, ha eltűnik az apa, mind a két esetben pedig a gyerek, ugyanis a gyerek még érzi, hogy nem kívánatos személy ott.

Szakítsatok, és add meg az esélyt mindkettőtöknek a boldogságra. Mert együtt nem lesztek boldogok. Lehet, hogy most kevesebbet lesz együtt a gyerekével, azért, hogy te jobban érezd magad, de a párodnak ott lesz mindig az űr a lelkében, hogy hiányzik neki a gyereke, és a lelke legmélyén téged fog hibáztatni ezért. Mind a hárman tönkre fogtok menni ebbe. Megéri?

2020. jan. 20. 15:54
 58/94 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt akartam írni

Hogy itt a kérdező a felesleges harmadik Neki nem felel meg a helyzet

2020. jan. 20. 16:50
 59/94 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyobb lesz a kislány és az apjához szeretne költözni, és a párod bele is fog egyezni, akkor mi lesz veled?
2020. jan. 20. 18:43
 60/94 A kérdező kommentje:
Én nem értem amúgy az itt válaszolóknak milyen elképzelése van egy párkapcsolatról vagy házasságróp, de nálunk pl ha oda szeretne költözni azt egymással megbeszélnénk, nem a gyerek dönti el. Gondolom hozzàtok se költözik csak úgy oda szó nélkül semmilyen rokon
2020. jan. 20. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!