Szerintetek megkérhetem rá a páromat hogy ne hozza a közös otthonunkba a gyerekét?
Figyelt kérdés
A páromnak van egy kislánya az exétől, akit minden 2. hétvégén el szokott hozni, de engem már nagyon zavar. Csak hétvégén tudok pihenni és akkor sincs nyugtom tőle. Annyira akar vele találkozni néha menjenek el 1-2 órára játszóházba vagy valahova, de nem hiszem hogy feltétlenül ide kellene hoznia2020. jan. 19. 14:24
31/94 anonim válasza:
Valaki linkeljen egy kérdést mert nem vágom, melyik volt
32/94 A kérdező kommentje:
Könnyű ám úgy ítélkezni hogy valaki nincs benne a helyzetben. 1. Először is igen, tudtam hogy van a gyerek, még eleinte örültem is hogy mentünk vele erre arra, közös programokat csinàltunk, de évek után minden 2. hétvégén kötelező jelleggel már sok. 2. Ez szerintem hülyeség, hogy 3an vagyunk a kapcsolatban, egy kapcsolat 2 emberről szól, akkor is ha van közös gyerek vagy csak az egyiknek. Pláne hogy a gyerek nem is velünk él. 3. Könnyű mondani, hogy hagyjam el, de már olyan sok minden összeköt minket illetve szeretjük egymàst mindennél jobban. Egyébként meg tudom hogy ha én elhagynám akkor teljesen összeroppanna és hidjétek el akkor a gyerekkel se foglalkozna utána, mert miatta hagytam el. 4. Ne kezdjétek megint hogy “majd ha lesz saját gyereked” kezdetű dumákat, mert az teljesen más. Ő nem a sajátom, van saját anyja akivel él, mellesleg elég jól a saját képére formálta a gyereket, aki kb azért van itt hogy utána otthon beszámoljon mindenről. Nem tudom más hogy viselné azt ha valaki akit utál minden 2. hétvégén ha közvetve is de megfigyelné minden lépését. Én értem hogy sok itt a gyerekvédő aktivista de csak egy kicsit is gondoljatok már bele a helyzetembe
2020. jan. 20. 09:28
33/94 A kérdező kommentje:
Jah és az okoskodóknak akik szerint mindig a gyerek lesz az első, ő megmonda kerek perec hogy én vagyok neki a legfontosabb az életében és utánam a lánya
2020. jan. 20. 09:30
34/94 anonim válasza:
"hidjétek el" - nincs több kérdésem. :D
35/94 A kérdező kommentje:
Jó majd ha nyelvtanórákat akarok venni hozzád fordulok
2020. jan. 20. 09:39
36/94 A kérdező kommentje:
Egyébkénd hidd el az ilyen megnyilvánulás rólad többet àrul el mint rólam, csak kötözködni jàrsz ide és ha abba már nem tudsz amit írtam akkor majd a nyelvtanba
2020. jan. 20. 09:51
37/94 anonim válasza:
Az a baj, hogy ostoba vagy. Én sem tudnám elfogadni más gyerekét, ezért lenne annyi eszem, hogy nem is jövök össze olyan emberrel. Neked nem volt. Ezt magadnak csináltad. Most az a papucs embered félredobja a saját vérét miattad, mert egy gyenge, jellemtelen alak, te meg egy életre megsebzel egy gyereket. Te se vagy különb. De az élet egyenlít, ezt ne felejtsd el. A te gyerekedet is így leszarja majd a következő nőért.
38/94 anonim válasza:
Ki mondja azt,hogy életed végéig együtt maradsz a pasival?!A gyereke viszont örökre a gyereke marad.
39/94 A kérdező kommentje:
Jah mert a gyereked életed végéig melletted lesz ugye? Álmodozz csak
2020. jan. 20. 10:14
40/94 anonim válasza:
Hát ha ilyen nyomorék nővel marad az apja akkor biztos, hogy nem. Teljesen jogosan.
Arról a férfiról is meg van a véleményem aki egy punciért elhagyja a gyerekét. De én igényesebb nő vagyok annál, minthogy egy ilyen csávóval legyek 29 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!